Yandex Metrica

İki yıl sonra İstanbul'a ilk uçuş! Hac ve umre seferleri yeniden başlıyor

İki yıl sonra İstanbul'a ilk uçuş! Hac ve umre seferleri yeniden başlıyor

Suudi Arabistan Havayolları Şirketi Saudia iki yıl aradan sonra İstanbul'a ilk seferini düzenledi. Ayrıca koronavirüs nedeniyle uygulanan hac ve umre yasaklarının Suudi Arabistan makamları tarafından kaldırılmasının ardından ilerleyen günlerde umre seferleri yeniden başlayacak.

Dünya

23.01.2024, 19:14

Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ilişkilerde yeni döneme giriliyor. Salgın nedeniyle İstanbul seferlerine iki yıl ara veren Suudi Arabistan Havayolları Şirketi Saudia, Cidde seferiyle İstanbul uçuşlarını yeniden başlattı.

İsrail yeni bir katliama hazırlanıyor: Halevi'den savaş planına onay İsrail yeni bir katliama hazırlanıyor: Halevi'den savaş planına onay Haberi Görüntüle

İKİ YIL SONRA İLK UÇAK İNDİ

Suudi Arabistan'ın bayrak taşıyıcı havayolu Saudia'nın Cidde'den 130 yolcusuyla kalkan Airbus A330 tipi uçağı 14.45 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi. İki yıl aradan sonra gerçekleşen ilk uçuşun ardından Saudi uçağının kabin ve kokpit ekibine, yer hizmeti veren personel tarafından çiçek takdim edildi. Cidde seferinin ardından bugün Riyad uçuşları da başlıyor. Şirket, 11 Mayıs'ta da Medine'den İstanbul seferlerini gerçekleştirecek. Riyad ve Medine seferleri haftanın her günü karşılıklı olarak yapılacak. Cidde uçuşlarının ise salı, perşembe ve cumartesi olmak üzere haftanın 3 günü olacak şekilde düzenleneceği belirtildi.

Umuda yolculuk! Gazze'nin kuzeyine dönmek isteyen Filistinliler sahil bölgesinde toplandı Umuda yolculuk! Gazze'nin kuzeyine dönmek isteyen Filistinliler sahil bölgesinde toplandı Haberi Görüntüle

UMRE ZİYARETLERİ BAŞLIYOR

Ayrıca pandemi nedeniyle uygulanan hac ve umre yasaklarının Suudi Arabistan makamları tarafından kaldırılmasının ardından ilerleyen günlerde umre seferleri yeniden başlayacak.

Katliam gün gün yaklaşıyor: Netanyahu Refah'a saldıracağı tarihi belirledi Katliam gün gün yaklaşıyor: Netanyahu Refah'a saldıracağı tarihi belirledi Haberi Görüntüle

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA UÇUŞLAR DURDURULMUŞTU

Koronavirüs pandemisinin bütün dünyada etkili olduğu 2020'nin Mart ayında tedbir olarak tüm uluslararası uçuşlarını askıya alan Suudi Arabistan Havayolları, süreç içerisinde kademeli olarak uluslararası uçuşlara yeniden başlamıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading