Yandex Metrica

Hollanda’dan flaş Ukrayna açıklaması: ‘Kiev’e tam destek’

Hollanda’dan flaş Ukrayna açıklaması: ‘Kiev’e tam destek’

Hollanda Başbakanı Rutte, bugün önemli görüşme yaptı. Rutte, Ukraynalıların 1 yıldır direniş gösterdiğini vurguladı. Rutte, Kiev'e 'tam destek' açıklamasında bulundu.

Dünya

23.01.2024, 20:15

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky ile telefon ile görüşme gerçekleştirdi.

Yapılan görüşme doğrultusunda, Rusya ile hala devam eden savaştaki son durum üzerine konuşuldu.

Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü! Türkiye'ye gelecek mi? Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü!... Haberi Görüntüle

HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIZ’

Hollanda'nın Kiev'e destek olacağını ve her türlü yardım edeceklerini belirten Rutte, "Ukrayna'nın sadece kendini koruması için değil, aynı zamanda savaşı kazanması için de her türlü yardıma hazırız." açıklamasında bulundu.

Nükleer bomba taşıyan Tu-22M3 savaş uçağı düşürüldü: Gökyüzünde alev alan uçak kameralara böyle yansıdı Nükleer bomba taşıyan Tu-22M3 savaş uçağı düşürüldü: Gökyüzünde alev alan... Haberi Görüntüle

2,5 MİLYAR EURO ASKERİ VE İNSANİ DESTEK

Rusya'nın barbarca saldırısına karşı Ukrayna'nın 1 yıldır direndiğini belirten Hollanda Başbakanı Rutte, gelecek birkaç ayın çok kritik olduğunu dile getirdi.

Hollanda hükümeti, 2023 yılı bütçesinden 2,5 milyar euronun askeri ve insani yardım için Ukrayna'ya ayrıldığını belirtmişti.

İsrail yeni katliama hazırlık yapıyor: 10 bin çadır hazırladı! Refah'a saldırı için tarih belirlendi İsrail yeni katliama hazırlık yapıyor: 10 bin çadır hazırladı! Refah'a... Haberi Görüntüle

987 MİLYON EURO YARDIM

Anadolu Ajansı’nın haberi doğrultusunda, Hollanda Savunma Bakanlığı, Şubat-Aralık 2022 arasındaki dönemde Ukrayna'ya toplamda yapılan yardımın toplamda 987 milyon euroya yaklaştığını belirtmişti.

Diğer taraftan, AB Konseyi, Ukrayna için 18 milyar euroluk yardım paketini kabul ettiği açıklanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading