Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hollanda'da PKK yandaşlarından Cumhur İttifakı’nın sandık müşahitlerine saldırı

Hollanda'da PKK yandaşlarından Cumhur İttifakı’nın sandık müşahitlerine saldırı

Hollanda'da seçimin son günü PKK yandaşları ile Yeşil Sol Partili müşahitler, Rai Kongre Merkezi'nde sandıkların kapandığı sırada, Cumhur İttifakı'nın müşahitlerine saldırdı. Polis, gruba cop ve köpeklerle müdahale etti

Dünya

23.01.2024, 20:51

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi Avrupa'nın birçok noktadasında tamamlandı.

Toplanan oy pusulaları diplomatik kuryelerle Türkiye'ye getirilirken Hollanda'nın başkenti Amsterdam’da PKK yandaşları yine sahneye çıktı.

Donald Trump açıkladı: İsrail lobisinin artık ABD'de gücü yok! Haberi Görüntüle

PKK YANDAŞLARINDAN MÜŞAHİTLERE SALDIRI

Hollanda'da seçimin son günü PKK yandaşları ile Yeşil Sol Partili müşahitler, Rai Kongre Merkezi'nde sandıkların kapandığı sırada, Cumhur İttifakı'nın müşahitlerine saldırdı. Saat 21.00'de sandıkların kapanmasından kısa süre önce alanda toplanmaya başlayan PKK yandaşları önce sözlü sataşmada bulundu, ardından fiziki saldırıya geçti.

Kayıp Prenses Kate Middleton ortaya çıktı! İşte dünyanın konuştuğu o... Haberi Görüntüle

ÖCALAN LEHİNE SLOGANLAR ATILDI

Özel güvenlik görevlileri, eli kanlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atan saldırganlara müdahalede bulundu. Güvenlik görevlerinin müdahalesi yetersiz kalınca devreye polis girdi. Polis, saldırganları cop ve köpeklerle durdurdu.

İsrail'i yaptırım endişesi sardı: 'Domino etkisiyle diğer ülkelere sıçrayabilir' Haberi Görüntüle

YARALILARA OLAY YERİNDE MÜDAHALE

Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans gelirken saldırıya uğrayan müşahitlere sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi.

Amsterdam'da terör örgütü PKK sempatizanları sandık müşahitlerine saldırdı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading