Yandex Metrica

Hollanda'nın çok okunan gazetesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Nobel Barış Ödülü verilebilir

Hollanda'nın çok okunan gazetesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Nobel Barış Ödülü verilebilir

Türkiye, Antalya Diplomasi Forumu’ndan sonra İstanbul 2. kez, Rusya ve Ukrayna arasındaki barış görüşmelerine ev sahibi oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ve Ukrayna arasında yürüttüğü arabuluculuk faaliyetleri dünya basınında büyük yankı buldu. Hollanda’nın en yüksek tirajlı gazetelerinden biri, Erdoğan'a barış girişimlerinden dolayı “Nobel Barış Ödülü” verilebileceğini belirtti.

Dünya

23.01.2024, 19:04

Türkiye'nin Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın sonlanması için yürüttüğü çabalar sonuç verdi. Rusya-Ukrayna müzakere heyetleri İstanbul'da bir araya geldi.

3. Dünya savaşını dünya kaldırabilir mi? BM Genel Sekreteri Guterres açıkladı 3. Dünya savaşını dünya kaldırabilir mi? BM Genel Sekreteri Guterres... Haberi Görüntüle

TARİHE GEÇEN ZİRVE

Büyük bir diplomatik başarıyla, Moskova ve Kiev yönetiminden temsilciler, ikinci kez Türkiye'nin arabuluculuğuyla Dolmabahçe'de buluştu. İstanbul'da gerçekleşen tarihi zirve, tüm dünyada geniş yankı uyandırdı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Miller'dan İran açıklaması: 'Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la da görüştük' ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Miller'dan İran açıklaması: 'Türkiye Dışişleri Bakanı... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İÇİN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Hollanda'nın yüksek tirajlı gazeteleri arasında yer alan Algemeen Dagblad'in baş haber sorumlusu Saskia Van Westhreenen de Türkiye'nin bu başarısına vurgu yapan bir makale kaleme aldı.

Gerçekleşirse geri dönüşü olmaz: Savaş uçakları nükleer üssü vuracak Gerçekleşirse geri dönüşü olmaz: Savaş uçakları nükleer üssü vuracak Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÖVGÜ

Makalede, Ukrayna-Rusya savaşının sona ermesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği yoğun diplomasi trafiğine vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimlerinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Şimdi sıra Washington'da! ABD, İran'ı vuracak mı? Gizli telefon görüşmesi deşifre oldu Şimdi sıra Washington'da! ABD, İran'ı vuracak mı? Gizli telefon görüşmesi... Haberi Görüntüle

"BU KİMİN AKLINA GELEBİLİRDİ?"

Hollandalı gazeteci, makalesinde, "Ukrayna-Rusya Savaşının sona ermesi ve barışın sağlanması konusunda yaptığı çalışmalar nedeniyle Başkan Erdoğan'a Nobel Barış Ödülü verilebilir. Bu kimin aklına gelebilirdi?" ifadelerini kullandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading