Yandex Metrica

Hollanda'dan Türkiye'ye Türk bayraklı destek: Kalbimiz İstanbul saldırısında hayatını kaybedenlerle

Hollanda'dan Türkiye'ye Türk bayraklı destek: Kalbimiz İstanbul saldırısında hayatını kaybedenlerle

Hollanda Rotterdam'da belediye binasına Türk bayrağı asıldı. Bayrak, İstanbul Taksim'deki terör saldırısında şehit olanlar için yarıya indirildi. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Rotterdam belediye binasına asılan Türk bayrağı yarıya indirildi. Kalbimiz İstanbul saldırısında hayatını kaybedenler ve aileleriyle birlikte." mesajı paylaşıldı.

Dünya

31.01.2024, 09:19

Hollanda'da, geçtiğimiz günlerde Taksim'de gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olanlar için Rotterdam Belediye binasına Türk bayrağı asıldı.

Hizbullah katyuşalar ile saldırdı: İsrail askeri mevzileri vuruldu Hizbullah katyuşalar ile saldırdı: İsrail askeri mevzileri vuruldu Haberi Görüntüle

BELEDİYE BİNASINA ASILAN TÜRK BAYRAĞI YARIYA İNDİRİLDİ

Rotterdam Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısın nedeniyle Türkiye'ye destek ve dayanışma için belediye binasına asılan Türk bayrağının yarıya indirildiği aktarıldı.

ABD tehdidine karşı Rus sözü: Su-35S savaş uçakları Ortadoğu'ya gidiyor ABD tehdidine karşı Rus sözü: Su-35S savaş uçakları Ortadoğu'ya gidiyor Haberi Görüntüle

KALBİMİZ SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERLE BİRLİKTE

Açıklamada, "Rotterdam belediye binasına asılan Türk bayrağı yarıya indirildi. Kalbimiz İstanbul saldırısında hayatını kaybedenler ve aileleriyle birlikte." mesajı paylaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading