Yandex Metrica

HDP, darbeci Hafter ile görüştü! Altılı Masa’nın gizli ortağı Türkiye düşmanlığında en önde

HDP, darbeci Hafter ile görüştü! Altılı Masa’nın gizli ortağı Türkiye düşmanlığında en önde

HDP vekili Tülay Hatimoğulları öncülüğündeki heyet, Libya'daki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri darbeci Halife Hafter'e bağlı isimlerle bir toplantı gerçekleştirdi. Türkiye'nin Libya'da 'tek taraflı' politikası olduğunu öne süren HDP heyeti, "Özellikle deniz anlaşmasını kabul etmiyoruz." şeklinde Türkiye karşıtı görüş belirtti.

Dünya

23.01.2024, 20:12

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin vekili Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet, Libya'daki gayrimeşru askeri güçlerin lideri Halife Hafter'in Bingazi'deki karargahını ziyaret etti.

Hafter'in El-Mustakbel Partisi'nin Başkanı Dr. Abdulhadi El Huvej'le bir araya gelen HDP heyeti, Türkiye karşıtı skandal ifadeler kullandı.

Bir Afrika ülkesi daha Türk SİHA'sı dedi: TUSAŞ üretimi AKSUNGUR'a yeni görev Bir Afrika ülkesi daha Türk SİHA'sı dedi: TUSAŞ üretimi AKSUNGUR'a... Haberi Görüntüle

MÜNHASIR EKONOMİK BÖLGE ANLAŞMASINI (MEB) HEDEF ALDILAR 

19 Aralık'ta düzenlendiği öğrenilen görüşmede, HDP yetkililerinin Türkiye ile Libya arasında imzalanan MEB anlaşmasını reddettiklerini söylediği aktarıldı. HDP heyeti, söz konusu görüşmede "Erdoğan'ın Libya'daki tek taraflı politikasını, özellikle deniz anlaşmasını kabul etmiyoruz." şeklinde görüş belirtti.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'ten Rusya'yı kızdıracak çağrı: Ukrayna daha fazla bekleyemez NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'ten Rusya'yı kızdıracak çağrı: Ukrayna daha fazla... Haberi Görüntüle

Eli işte gözü oynaşta… Meclis'te aşk kokusu! Gay başbakan sosyal medyada gündem oldu Eli işte gözü oynaşta… Meclis'te aşk kokusu! Gay başbakan sosyal... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE ERDOĞAN'IN POLİTİKALARINDAN İBARET DEĞİL"

Görüşmede Hafter'in kurmayı Dr. Abdulhadi El Huvej ise, "Türkiye, Erdoğan'ın politikalarından ibaret değil. Türkiye'de muhalefet daha da güçleniyor. Biz onlarla aynı doğrultuda fikirler paylaşıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading