Yandex Metrica

Haczedilen parasını geri isteyen kişi silahla banka bastı! Polis ikna çalışmalarını sürdürüyor

Haczedilen parasını geri isteyen kişi silahla banka bastı! Polis ikna çalışmalarını sürdürüyor

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bulunan Federal Banka'nın şubesini silahla basan bir kişi dondurulan parasını geri alamadığı iddiası ile bankada bulunan çok sayıda müşteriyi rehin aldı. Bölgeye güvenlik ekipleri sevk edilirken, polis olası bir operasyon için hazırlık başlattı.

Dünya

23.01.2024, 19:39

Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Federal Banka şubesini basan adının Bassam al-Sheikh Hüseyin olduğu öğrenilen 42 yaşındaki adam bankada bulunan çok sayıdaki kişiyi rehin aldı. 

Bölgeden gelen görüntülerde güvenlik güçlerinin rehineleri kurtarmak için adamla anlaşmaya çalıştığı görüldü.

Birçok ülkeden vatandaşlarına peş peşe uyarılar: İran'ı hemen terk edin Birçok ülkeden vatandaşlarına peş peşe uyarılar: İran'ı hemen terk edin Haberi Görüntüle

İKİ-ÜÇ EL ATEŞ ETTİ 

Tüfekle banka basan silahlı saldırganın 7-8 banka çalışanı ile iki müşteriyi rehin tuttuğu bildirilirken, zanlının bankaya girdiğinde 2-3 el ateş ettiği bildirildi. 

First Class'ta bulunan köpek zor anlar yaşattı: Uçak acil iniş yapmak zorunda kaldı! First Class'ta bulunan köpek zor anlar yaşattı: Uçak acil iniş... Haberi Görüntüle

BLOKE EDİLEN PARASINI İSTİYOR 

Elinde benzin bidonu da olduğu belirtilen adam bankada dondurulan 200 bin dolarını alamadığı taktirde kendini yakacağını belirtti. 

Bölgeye acilen güvenlik ekipleri sevk edildi. Lübnan polisi olası bir operasyon için hazırlıklara başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading