Yandex Metrica

Gerçek Paris Eyfel Kulesi'nin ardında! Yüzlerce evsiz sokaklarda yatıyor

Gerçek Paris Eyfel Kulesi'nin ardında! Yüzlerce evsiz sokaklarda yatıyor

Fransa'da evsizlerin sayısı her geçen gün artıyor. Başta mülteciler olmak üzere yüzlerce kişi geceleri metro istasyonlarında ve telefon kulübelerinde geçiriyor.

Dünya

04.02.2024, 12:05

Fransa'da işsizlik her geçen gün artarken sokaklarda yaşayan insanların sayısı da git gide artıyor. Başkent Paris'e sığınan yüzlerce göçmen de evsiz vatandaşlarla aynı kaderi paylaşıyor. Başta Paris olmak üzere yüzlerce insan metro istasyonları ve telefon kulübeleri gibi sığınabildileri yerlerde sabahlıyor. 

Sazan avı! Filistin bayrağını tekmeleyen İsrailliye bomba şoku Sazan avı! Filistin bayrağını tekmeleyen İsrailliye bomba şoku Haberi Görüntüle

METRO İSTASYONLARINDA KALIYORLAR

Paris'te yaşam mücadelesi veren yüzlerce göçmen de La Chappelle ve Stalingrad metro hatlarının altında kurdukları kamp çadırları ve kartonlardan yaptıkları barınaklarda yaşıyor.

Ölüm ile burun buruna! Gazzeliler denize bırakılan yardımları toplamak için hayatlarını tehlikeye atıyor Ölüm ile burun buruna! Gazzeliler denize bırakılan yardımları toplamak için... Haberi Görüntüle

YETKİLİLERE GÖÇMEN MERKEZİ ÇAĞRISI

Fransız yetkililer evsiz göçmenler için sabit bir merkez oluşturmaktan ısrarla kaçınırken dernekler ise göçmenler için ilk kabul merkezi kurulmasını talep ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading