Yandex Metrica

Füze düşerken de havada vurulurken de kamera kayıttaydı: Görüntüler Ukrayna'dan

Rus ordusu son günlerde Ukrayna topraklarına füzeli saldırıları sıklaştırdı. Bir seyir füzesinin havada imha edilmesiyle bir silah fabrikasının vurulduğu anlar görüntülere yansıdı.

Dünya

23.01.2024, 20:05

Rus ordusunun Ukrayna topraklarına yönelik füzeli saldırıları bir kez daha görüntülere yansıdı. Ülkedeki sivil altyapıya zarar verme amacındaki Ruslar, Ukrayna halkına hayatı zehir etmek için elektrik ve gaz şebekelerini hedef alıyor.

Aynı zamanda ülkedeki savunma tesislerini de vuran Rus ordusu, önceki gün Zaporijya kuzeyindeki Dinyeper kentinde bulunan dev uzay-havacılık tesisi Yuzhmash'ı tahrip etti. Füzenin fabrikaya  düştüğü anlar bölgede seyir halindeki bir otomobilde bulunan kamera ile saniye saniye görüntülendi. 

100'e yakın noktanın vurulduğu saldırı dalgası esnasında ülkenin değişik bölgelerinde çekilen görüntüler sosyal medyada servis ediliyor. 

Rus seyir füzesinin Ukrayna ordusuna ait hava savunma sistemleri tarafından imha edildiği anlar da yine görüntülere yansıyan ilginç sahnelerden biri oldu. 

Kırım'a açılan kapı niteliğindeki Herson'u Ukrayna ordusuna teslim etmek zorunda kalan Rusya, hem güney hem de doğu cephesinde zor anlar yaşıyor.

Kırım kuzeyinde ve Donbas'ta elinde tuttuğu bölgelerde savunma hattı oluşturan Rus ordusu karadaki geri çekilmeyi yavaşlatmak için Ukrayna hedeflerine füzelerle saldırıda bulunuyor.

Suudi Arabistan'dan İran-İsrail gerilimine açıklama: Ciddi sonuçlara yol açabilir Suudi Arabistan'dan İran-İsrail gerilimine açıklama: Ciddi sonuçlara yol açabilir Haberi Görüntüle

HER ŞEYE RAĞMEN HERSON ÖZGÜR

Ülke baştanbaşa bombalanıyor olsa da Ukrayna halkının morali yüksek. Geçtiğimiz günlerde Rus ordusunun çekildiği Herson'a halk kutlamalar eşliğinde girmişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading