Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fransız Senatör Housakos'ten hadsiz açıklama: Türkiye'yi NATO'dan atın

Fransız Senatör Housakos'ten hadsiz açıklama: Türkiye'yi NATO'dan atın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği hakkında yaptığı açıklamalar, Fransız senatör Leo Housakos'u rahatsız etti. Türkiye'nin NATO'dan atılması gerektiğini belirten Housakos, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında da hadsiz söylemlere yer verdi.

Dünya

16.02.2024, 08:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşı sonrası NATO üye olmak isteyen Finlandiya ve İsveç'in birliğe katılmasına Türkiye'nin sıcak bakmadığını ifade etmişti. Fransız senatör Leo Housakos bu açıklamalardan memnun kalmadı.

Prenses Kate ortadan kaybolmuştu! Fotoğraftaki Kate mi, yoksa dublör mü?... Haberi Görüntüle

"OLUMLU BİR DÜŞÜNCE İÇİNDE DEĞİLİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorusu üzerine, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılacağına yönelik açıklamasına ilişkin, “Şu anda İsveç ve Finlandiya ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz ama olumlu bir düşünce içinde değiliz” ifadesini kullanmıştı.

Bu kareler büyüleyici! İman gücü İsrail zulmünü dinlemedi: Mescid-i Aksa’da... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'Yİ NATO'DAN ATIN"

Konuyla ilgili bir haberi alıntılayan senatör Leo Housakos, "Bu kolayca çözülebilir. Türkiye'yi ve Erdoğan'ı NATO'dan atın." ifadelerini kullandı..

Twitter hesabından  paylaşımda bulunan Housakos şu hadisiz ifadelere yer verdi:

"Bu kolayca çözülebilir. Türkiye'yi ve Erdoğan'ı NATO'dan atın. Uluslararası hukukun üstünlüğüne saygı duymayan otokratlar ve hükümetler, başlangıçta NATO'nun bir parçası olmamalıdır"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading