Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fransa'da skandal bildiri! YPG/PKK'ya sahip çıktılar

Fransa'da skandal bildiri! YPG/PKK'ya sahip çıktılar

Fransa Meclisi'nde, senatör Cohen'in girişimiyle 102 parlamenter ortak bir bildiri yayımlayarak Türkiye'nin olası Suriye operasyonuna karşı çıkılması çağrısında bulundu. Bildiride YPG/PKK'dan "Barışı tesis ediyorlar" diye bahsedildi!

Dünya

23.01.2024, 19:37

Fransma Parlamentosu, Türkiye karşıtı skandal bir girişime ev sahipliği yaptı. Türkiye düşmanı Senatör Laurence Cohen'in girişimiyle farklı siyasi gruplardan oluşan 102 parlamenter, terör örgütü YPG/PKK destekçisi bir bildiri yayımladı 
Türkiye'nin olası Suriye Operasyonu'na karşı çıkılan, "Erdoğan'ın savaş çılgınlığına karşı çıkılmalı" başlıklı bildiride senatörler, Türk hükümetinin, "Ukrayna savaşı ile NATO'da merkez rolünü oynama stütüsünden faydalanarak Suriye'nin kuzeyindeki saldırıları yoğunlaştırmak için Atlantik İttifakı'nın onayını elde etmeye çalıştığını" öne sürdü. 

Macron, Rusya'yı 'düşman' ilan edip tehditler savurdu: 'Tüm seçenekler mümkün' Haberi Görüntüle

KANLI TERÖRİSTLERİ "BARIŞ ELÇİSİ" YAPTILAR

Le Journal du Dimanche gazetesinde yayımlanan bildiride şu ifadelere yer verildi: "Suriye'nin kuzey ve doğusunda özerk yönetim tarafından kontrol edilen bölgelerde savaşın neden olduğu korkunç koşullara rağmen Kürt, Arap, Asuri-Keldani, Ermeni ve tüm etnik halklar bir arada yaşamakta ve kendilerini demokratik, feminist ve ekolojik bir sistem içinde örgütlemeye çalışıyor ve diyalog içinde barışı inşa etmek için mücadele ediyorlar."

Gazze'de bebekler ölüme karşı direniyor: Siyonistler Gazzelilerin gıdaya erişimini tamamen... Haberi Görüntüle

"TÜRK ORDUSU DURDURULMALI!"

"Batılı ülkeler artık Türk ordusu tarafından işlenen ihlalleri görmezden gelmemelidir. Kürt savaşçılarının IŞİD'e karşı mücadeledeki kararlılığı tüm uluslararası toplum tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Ancak bugün unutulmuş görünüyorlar. Kürt müttefiklerimize bir kez daha saldırılmasına izin veremeyiz ve vermemeliyiz" ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sisi görüşmesi sonrası Yunan basınından olay iddia! Mısır,... Haberi Görüntüle

KARA PROPAGANDA SÜRÜYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güney sınırları boyunca 30 km derinliğinde güvenli bölgeler oluşturmak istediklerini duyurmuş ve yeni operasyon sinyali vermişti. Bu gelişmenin ardından ABD, Avrupa ve Şia destekli terör örgütleri askeri  faaliyetlerine ve Türkiye karşısı kara propagandalarına hız vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading