Yandex Metrica

Sitede Ara

Fransa'da asgari ücret tartışması: Vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşarken o gazete 'zam gerekli mi' diye sordu

Fransa'da asgari ücret tartışması: Vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşarken o gazete 'zam gerekli mi' diye sordu

Fransızlar büyük bir geçim sıkıntısıyla başa çıkmaya çalışırken Le Télégramme gazetesi ise asgari ücret zammını tartışmaya açtı. Fransız gazetesi zam gerekli mi diye sordu. Vatandaşlar ise Fransız gazetesinin başlattığı ankete "Düşük maaşlarımızla devam edemeyiz. Nasıl yemek yeriz? Faturaları nasıl öderiz?" şeklinde cevap verdi.

Dünya

23.01.2024, 20:06

Fransa'da asgari ücret alan çalışanlar geçim sıkıntısıyla karşı karşıyayken Le Télégramme gazetesi internet sitesinde bir çağrı başlattı ve "asgari ücret zammı gerekli mi" diye sordu. Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron'un asgari ücret zammı vaadinin ardından Le Télégramme, zammın gerekli olup olmadığını tartışmaya açtı.

Haniye-Erdoğan zirvesi dünya manşetlerini süsledi: İsrail basını kritik görüşmeyi işte böyle gördü: Siyasi sembolizm Haniye-Erdoğan zirvesi dünya manşetlerini süsledi: İsrail basını kritik görüşmeyi işte... Haberi Görüntüle

'DÜŞÜK MAAŞLARIMIZLA DEVAM EDEMEYİZ'

Fransız gazetesinin başlattığı ankete vatandaşlar ise "Düşük maaşlarımızla devam edemeyiz. Nasıl yemek yeriz? Faturaları nasıl öderiz? Bundan sonra çocukları naısl memnun ederiz?" şeklinde cevapladı.

Belçika'da PKK operasyonları başladı: Örgütün televizyon kanallarına dev operasyon! Belçika'da PKK operasyonları başladı: Örgütün televizyon kanallarına dev operasyon! Haberi Görüntüle

'SİNEMAYA GİTMEK BİLE LÜKSE DÖNÜŞTÜ'

33 yaşındaki Gouniad "enflasyonun beslenme ve barınmaya bile zor izin verdiğini" söyledi ve sinema ve restoranda yemek yeme gibi mütevazı aktivitelerin bile lükse dönüştüğüne dikkat çekti.  Ayda bin 300 Euro alan bir Fransız ise artan yaşam maaliyetine karşı her ay büyük zorluk çektiğini söyledi. 

Kanlı pazarlık! İsrail ve ABD operasyon için anlaşmaya vardı Kanlı pazarlık! İsrail ve ABD operasyon için anlaşmaya vardı Haberi Görüntüle

MECLİS NE KARAR VERECEK?

Fransa Ulusal Meclis'i bugün asgari ücreti bin 600 euroya çıkaracak öneri tartışıldı. Fransız milletvekilleri asgari ücretteki artışı diğer Avrupa ülkelerinde de benzer artışların konuşulması sebebiyle desteklerken le Telegramme gazetesi ise asgari ücret zammına karşı bir tutum sergiledi. Meclis'in verdiği karar ise henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading