Yandex Metrica

Foreign Affairs'ten Kılıçdaroğlu yorumu: Karizması eksik, modası geçmiş

Foreign Affairs'ten Kılıçdaroğlu yorumu: Karizması eksik, modası geçmiş

ABD merkezli Foreign Affairs'te Türkiye'nin 2023 genel seçimleri ile ilgili yayımlanan analizde Altılı Masa'nın aday belirleme süreci ele alındı. Kılıçdaroğlu'nun Masa'yı zorlayarak aday olmaya çalıştığı belirtilirken CHP Genel Başkanı için 'Kılıçdaroğlu, adayların en zayıfı ve muhtemelen Erdoğan'a kaybedecek. Kılıçdaroğlu, karizma eksikliğinin sıkıntısını çekiyor ve modası geçmiş görünüyor.' ifadeleri kullanıldı.

Dünya

23.01.2024, 20:24

ABD merkezli yayın kuruluşu Foreign Affairs, 2023 Genel Seçimleri yaklaşırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun zorla Altılı Masa'nın adayı olmaya çabasını ve seçimin olası sonuçlarını ele aldı. 

'Türkiye'nin dönüm noktası' başlıklı analizde iki büyük dört küçük partiden oluşan altı partili muhalefet koalisyonunun Ortak Politikalar Mutabakat Metni yayımladığı belirtilirken şu ifadelere yer verildi:

Ocak ayı sonlarında vizyonlarını açıkladılar ancak henüz bir başkan adayı üzerinde anlaşmaya varmadılar.

Türkiye ile ABD arasında kritik zirve: Terörle mücadele istişareleri yapıldı Türkiye ile ABD arasında kritik zirve: Terörle mücadele istişareleri yapıldı Haberi Görüntüle

'KILIÇAROĞLU ZORLA ADAY OLMAYA ÇALIŞIYOR'

CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa etrafındaki liderleri zorlayarak aday olmaya çalıştığına dikkat çekildi ve Kılıçdaroğlu'nun kazanma şansının olmadığı belirtildi. 

Kuzey Kore meydan okudu! Süper büyük savaş başlıklı seyir füzesi ile uçaksavar füzesini test etti Kuzey Kore meydan okudu! Süper büyük savaş başlıklı seyir füzesi... Haberi Görüntüle

'KARİZMA EKSİKLİĞİNİN SIKINTISINI ÇEKİYOR'

Foreign Affairs'te yayımlanan yazıda Kılıçdarığlu ile ilgili şu ifadelere yer verildi: 

Ancak Kılıçdaroğlu, adayların en zayıfı ve muhtemelen Erdoğan'a kaybedecek. Kılıçdaroğlu, karizma eksikliğinin sıkıntısını çekiyor ve modası geçmiş görünüyor.

Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi: 14 öldü, 59 yaralı Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi:... Haberi Görüntüle

'ERDOĞAN DÜĞMEYE BASTI'

Muhalefetin alternatif bir stratejisi olmadığınan bahsedilirken hala cumhurbaşkanı adayı konusunda tartıştıkları belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise seçin kampanyası için düğmeye bastığına dikkat çekildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading