Yandex Metrica

Fin basınından İsveç'e tavsiye: NATO işkencesini sona erdirecek tek kişi Erdoğan

Fin basınından İsveç'e tavsiye: NATO işkencesini sona erdirecek tek kişi Erdoğan

NATO'ya üye olmak için Türkiye'nin onayına ihtiyaç duyan İsveç ve Finlandiya'nın yolları ayrıldı. Türkiye Finlandiya'ya yeşil ışık yakarken İsveç için ise durum karanlık. Finlandiya TBMM'den gelecek kararı beklerken Fin basını İsveç için 'NATO işkencesini sona erdirecek tek kişinin Erdoğan' olduğunu belirtti.

Dünya

23.01.2024, 20:39

Ukrayna Savaşı'nın ardından NATO'ya girmek için talepte bulunan İsveç ve Finlandiya terör örgütlerine verdiklerie destek dolayısıyla Türkiye tarafından NATO üyelikleri reddedilmişti. Finlandiya Türkiye'ye yönelik taahhütlerinin arkasında durarak yeşil NATO yolunu açarken İsveç ise başta ırkçı ve İslam düşmanı Rasmus Paludan'ın eylemleri olmak üzere teröristlere verdiği destek dolayısıyla bir kez daha reddedildi. 

Eli işte gözü oynaşta… Meclis'te aşk kokusu! Gay başbakan sosyal medyada gündem oldu Eli işte gözü oynaşta… Meclis'te aşk kokusu! Gay başbakan sosyal... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE REDDETTİĞİ SÜRECE MACARİSTAN DA REDDEDECEK'

İsveç'in NATO üyeliği Fin basınında en çok takip ettiği konulardan biri haline gelirken bugün yayımlanan bir haberde 'İsveç'in NATO işkencesi  devam ediyor' ifadelerine yer verildi. Fin gazetesi Türkiye İsveç'in ittifak üyeliğini reddettiği sürece Macaristan'ın da reddedeceğini belirtti.

Prigojin'in ölümünden sonra ilk! Wagner iş ilanı açtı: Afrika'da çalışacak tecrübeli paralı asker aranıyor Prigojin'in ölümünden sonra ilk! Wagner iş ilanı açtı: Afrika'da çalışacak... Haberi Görüntüle

'MASAYA GETİREBİLECEK TEK KİŞİ ERDOĞAN'

Fin gazetesi, önümüzdeki aylarda 'İsveç'in NATO üyeliğini masaya getirebilecek tek kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan' olduğuna dikkat çekti. 

500.000 asker gönderilmezse: Kıyamet çok yakında: Tükendik... 500.000 asker gönderilmezse: Kıyamet çok yakında: Tükendik... Haberi Görüntüle

HALKIN YARISI 'İSVEÇ OLMADAN DA OLUR' DİYOR

Ayrıca, Finlandiya gazetesi halkın yüzde 80'inin NATO'yu, yarısından fazlasının ise İsveç olmadan da NATO yolunu desteklediğini belirtti. 

Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Haberi Görüntüle

FİNLANDİYA TBMM KARARINI BEKLİYOR

Finlandiya'nın Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi, bugün TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek.

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada, kanun teklifinin bugün Genel Kurul'da ele alınacağını bildirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading