Yandex Metrica

Filistinlilerden Zara'ya boykot çağrısı! Kıyafetleri yaktılar

Filistinlilerden Zara'ya boykot çağrısı! Kıyafetleri yaktılar

Filistinliler dünyaca ünlü kıyafet markası Zara için boykot çağrısında bulundu. Zara'nın sahibinin siyonist Ben Gvir'i evinde ağırlamasına tepki gösteren Filistinliler, Zara marka kıyafetleri yakıp video çektiler ve markaya karşı dünya çapında boykot için çağrı yaptılar.

Dünya

09.04.2024, 02:16

Filistinliler dünyaca ünlü giyim markası Zara için boykot çağrısı yaptı. Zara'nın sahibi, İsrail Knesset’in aşırı üyelerinden Itmar Ben Gvir'i desteklemek için evinde bir siyasi seçim toplantısına ev sahibliği yapacağını açıklamıştı. Zara temsilcisinin bu aşırılıkçı Siyonist rejim üyesini ağırlamasının işgalci rejimin suçlarını ve ırkçılığını desteklemek anlamına geldiğini belirten Filistinliler Zara marka kıyafetleri yaktı. 

Itmar Ben Gvir

ABD'de Gazze protestoları dalga dalga yayılıyor: Columbia Üniversitesi’ndeki öğretim görevlilerinden ders bırakma kararı ABD'de Gazze protestoları dalga dalga yayılıyor: Columbia Üniversitesi’ndeki öğretim görevlilerinden... Haberi Görüntüle

ZARA MARKA KIYAFETLERİ YAKTILAR

Filistinliler Zara'nın sattığı kıyafetleri yakarken kendilerini videoya çektiler ve yerel franchise sahibinin aşırı sağcı milletvekili Itamar Ben Gvir için bir kampanya etkinliğine ev sahipliği yapmasının ardından moda zincirini boykot çağrısında bulundular.

ABD bir ilke hazırlanıyor! İşte soykırımcı İsrail'i bekleyen büyük tehlike ABD bir ilke hazırlanıyor! İşte soykırımcı İsrail'i bekleyen büyük tehlike Haberi Görüntüle

SİYONİST BEN GVİR'İ EVİNDE AĞIRLADI

Kanada ve İsrail vatandaşlığına sahip Joey Schwebel, Perşembe gecesi Ben-Gvir'i Ra'anana'daki evinde ağırladı. Schwebel, Zara'nın İsrail franchise'ı olan moda dağıtım devi Trimera Brands'e başkanlık ediyor ve Zara İsrail'i ve İspanya'nın Inditex'ine ait diğer markaları kontrol ediyor. Ben Gvir, 1 Kasım seçimlerinde Dini Siyonizm ile yarışan ve 12 sandalye kazanması tahmin edilen aşırı milliyetçi Otzma Yehudit hizbini yönetiyor.

istihbarat raporu basına sızdı! Saat verildi: İran'ın misilleme saldırısı an meselesi! istihbarat raporu basına sızdı! Saat verildi: İran'ın misilleme saldırısı an... Haberi Görüntüle

'HERKES BEN GVİR'İN KİM OLDUĞUNU BİLİYOR'

Rahat Belediye Başkanı Fayez Abu Sahiban, Schwebel'in Ben Gvir'e verdiği desteğin ardından Zara'yı “faşist” olarak nitelendirdi. Sahiban "Faşizmi destekleyen bu tür dükkânlara karşı duruşumuzun net olması gerekiyor” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

Herkes Ben Gvir'in kim olduğunu biliyor. Arapları öldürmek isteyen ve onlara zarar verilmesini destekleyen bir ırkçı. Arapları teröristlere benzetiyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading