Yandex Metrica

Filistinli dede İsrail polisleriyle dalga geçti

Filistinli dede İsrail polisleriyle dalga geçti

Mescid-i Aksa'yı işgal etmeye çalışan fanatik Yahudileri koruyan İsrail askerlerine yaklaşarak onlarla dalga geçen Filistinli yaşlı adam sosyal medyayı salladı.

Dünya

23.01.2024, 21:56

İsrailli fanatik Yahudilerin dünkü Mescid-i Aksa baskınında işgalci polislerle dalga geçen Filistinli yaşlı bir adam sosyal medyayı salladı.

Yahudi fanatiklerin yanına yaklaşarak alaycı bir tonla konuşan yaşlı adam, “Vallahi Ebu Ubeyde sizi iyi terbiye etti, siz de terbiye oldunuz. Bir yaptığınıza milyon misliyle cevap verdi” ifadelerini kullandı.

Filistinli yaşlı adamın bu sözleri sosyal medyada geniş yer bulurken Arap medyası da yaşlı adamı manşetlere taşıdı.

Öte yandan, Filistinli aktivistlerin twitterdaki paylaşımlarının altına yorum yapan bazı Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) vatandaşlarının İsrailli polisleri savunması da dikkat çekti.

Filistinli direniş grupları, geçtiğimiz Mayıs ayında Gazze şeridine hava saldırıları düzenleyen İsrail’e yüzlerce füzeyle cevap vermiş ve İsrail’i ateşkese mecbur bırakmıştı.

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde’nin söz konusu süreçte İsrail’e yönelik sert tavrı dikkat çekmişti.

Filistinli dede ise Mescid-i Aksa’yı işgal etmeye çalışan fanatik Yahudileri koruyan İsrail askerlerine direniş gruplarının füzelerini böyle hatırlattı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading