Yandex Metrica

FETÖ'cüler Strasbourg'da, sen neredesin Fren Ali? Korsan mahkeme sonrası şimdi de AİHM'e gittiler

Geçtiğimiz yıl Cenevre'deki korsan mahkeme tiyatrosunun bir işe yaramadığını gören firari FETÖ'cüler bu kez Strasbourg'daki AİHM binası önünde eylem yaptı. Fransa sokaklarında gözler KHK'lıları devlete yeniden sokmayı vaat eden Ali Babacan ile Mustafa Yeneroğlu'nu aradı.

Dünya

23.01.2024, 19:27

Türkiye'den firar etmiş binlerce FETÖ üyesi, Fransa'nın Strasbourg kentinde bulunan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) önünde toplandı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün birer hizmetkârı olduklarını perdelemek için kendilerini KHK'lı olarak tanımlayan grup, AİHM'in KHK'lılar konusunda bir an önce karar verip Türk yargısına baskı yapmasını istedi. 

15 Temmuz darbe girişiminde rol alan FETÖ'cü eski harp okulu öğrencilerinden 66'sının önceki gün Silivri Cezaevi'nden salıverilmesiyle morallendiği gözlenen FETÖ yandaşları, hükümete yönelik darbe girişiminde rol almış ve şu an cezaevlerinde bulunan örgüt üyelerinin de salıverilmesini istedi. 

Başkasının bebeğini 'kendisine benziyor' diye kucağına verdiler! Bebeğini kaybeden annenin açıklaması sosyal medyada olay yarattı! Başkasının bebeğini 'kendisine benziyor' diye kucağına verdiler! Bebeğini kaybeden annenin... Haberi Görüntüle

KORSAN 'MAHKEME' BİR İŞE YARAMAYINCA...

FETÖ'nün geçtiğimiz yıl İsviçre'de topladığı 'korsan mahkeme'nin hiçbir işe yaramadığı böylece örgüt üyeleri tarafından da kabul edilmiş oldu. 2021 Eylül'ünde FETÖ tarafından maaşa bağlanan Avrupalı yargıçları toplayıp Cenevre'de 'Turkey Tribunal' adında bir korsan mahkeme kuran örgüt üyeleri Türkiye'ye yönelik nefret seansına imza atmış, PKK'lıların da rol aldığı gülünç tiyatroyu Belçika eski Başbakan Yardımcısı, sözde 'insan hakları savunucusu' Johan Vande Lanotte yönetmişti. 

Savaş tiyatrosu böyle bitti: 300 İHA ve füze ateşlendi, hiçbiri yerini bulmadı Savaş tiyatrosu böyle bitti: 300 İHA ve füze ateşlendi, hiçbiri... Haberi Görüntüle

GÖZLER BABACAN VE YENEROĞLU'NU ARADI

Bu tiyatronun hiçbir karşılığının olmadığını gören sinsi örgüt şimdi sol örgütlerin 'sokak eylemi' taktiğini benimseyerek Strasbourg caddelerinde boy gösterdi. Pek çok Avrupa ülkesinden gelen FETÖ üyelerinin eyleminde gözler DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile sağ kolu Mustafa Yeneroğlu'nu aradı. Kurdukları partiyi KHK'lıları kurtarma yolunda seferber eden Babacan ve Yeneroğlu, kamu kurumlarından atılmış FETÖ üyelerini devlet kadrolarına yeniden sokmayı vaat ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading