Yandex Metrica

Eski aracına yüklediği yardımlarla herkesi duygulandırmıştı: Azerbaycanlı Server Beşirli Adıyaman'da

Eski aracına yüklediği yardımlarla herkesi duygulandırmıştı: Azerbaycanlı Server Beşirli Adıyaman'da

Eski kırmızı arabasına yüklediği yorganlarla tüm Türkiye'yi duygulandıran Azerbaycanlı Server Beşirli depremzedelere destek olmak için Adıyaman'a geldi.

Dünya

23.01.2024, 20:27

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye maddi manevi destek geliyor. Kardeş ülke Azerbaycan, Türkiye'ye en büyük desteği veren ülkelerden biri olarak öne çıkarken yalnızca devlet düzeyinde değil Azerbaycan vatandaşları da depremzedeler için seferber oldu. Eski arabasına yüklediği yorgan ve yardım malzemeleiryle tüm Türkiye'yi duygulandıran Azerbaycanlı Server Beşirli, Adıyamman'a geldi ve yardım çalışmalarına katıldı.

İHA'lar 100 bin kişiyi öldürdü: Radar göremiyor, günde 270 isabetli atış... İHA'lar 100 bin kişiyi öldürdü: Radar göremiyor, günde 270 isabetli... Haberi Görüntüle

ESKİ KIRMIZI ARABASIYLA BAKÜ'DE YARDIM TOPLAMIŞTI

Bakü yakınlarındaki Ceyranbatan kasabasında yaşayan ve geçtiğimiz hafta kendisine ve ailesine ait olan eşyaları yardım toplama merkezine ulaştıran Beşirli, arabasıyla kasabada dolaşarak yardım etmek isteyenlerin eşyalarını da ilgili yerlere ulaştırmıştı.

İsrail devlet televizyonu KAN duyurdu: İşgal ordusunda peş peşe üst düzey istifalar İsrail devlet televizyonu KAN duyurdu: İşgal ordusunda peş peşe üst... Haberi Görüntüle

SEVER BEŞİRLİ ADIYAMAN'DA DEPREMZEDELER İÇİN KOŞTURUYOR

Eski kırmızı arabasına yüklediği yardım malzemeleriyle Bakü caddelerinde fotoğrafı çekilen Beşirli, tüm Türkiye'yi duygulandırmıştı. Türkiye'deki depremzedeler için canını dişine takan Server Beşirli, Adıyaman'a geldi ve depremzedelere yardıma koşuyor.

İsrailli bakandan Gazze tehdidi: 'Refah'a girip Han Yunus'a döneceğiz' İsrailli bakandan Gazze tehdidi: 'Refah'a girip Han Yunus'a döneceğiz' Haberi Görüntüle

'KARDEŞ ÜLKEYE YARDIM EDİLMESİ GEREKİYOR'

Adıyaman'da yardım çalışmalarına katıldığını söyleyen Beşirli, şu şekilde konuştu:

Burada insanlar çadırlarda yaşıyor. Elimizden gelen yardımı vermeye çalışıyoruz. Üç gündür buradayım ve yardımlara katıldım. Kardeş ülkeye yardım edilmesi gerekiyor. İlk gün giyim, yatak, battaniye ve ayakkabı temin ettim. Sonrasında erzak toplamaya çalıştım. İki millet bir devlet olarak bu acı Azerbaycanda çok hissediliyor. Yaşlısından çocuğuna birçok Azerbaycanlı burada yardım çalışmalarına katılıyor. Türkiyenin acısını paylaşıyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading