Yandex Metrica

Eski ABD Başkanı hastaneye kaldırıldı! Durumuyla ilgili açıklama geldi

Eski ABD Başkanı hastaneye kaldırıldı! Durumuyla ilgili açıklama geldi

Bir dönem ABD Başkanlığı yapan Bill Clinton, yakalandığı enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Dünya

23.01.2024, 22:00

ABD'nin 42. başkanı Bill Clinton, kanda meydana gelen bir enfeksiyon nedeniyle California Üniversitesi'nde yer alan Irvine Medical Center'da tedavi altına alındı. 

Clinton'ın sağlığı hakkında bilgi veren doktorlar Alpesh Amin ve Lisa Bardack, yaptıkları yazılı açıklamada, Clinton'ın 12 Ekim Salı günü California'daki bir hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Türk İHA'ları üst düzey: Savunma bakanından itiraf: Bizi sadece demir kubbe kurtarır Türk İHA'ları üst düzey: Savunma bakanından itiraf: Bizi sadece demir... Haberi Görüntüle

KAN DEĞERLERİ DÜZELİYOR

Açıklamada, Clinton'ın yakın gözlem ve antibiyotik tedavisi için hastanede tutulduğuna işaret edilerek, "2 günlük tedavinin ardından Clinton'ın kan değerleri düzeliyor ve antibiyotiklere iyi cevap veriyor." bilgisi paylaşıldı.

California'daki hastane ekiplerinin Clinton'ın New York'taki sağlık ekibiyle yakın temas halinde olduğu aktarılan açıklamada, "Clinton'ın yakın zamanda evine döneceğini umuyoruz." ifadesine yer verildi.

Öte yandan Amerikan basınına konuşan bazı kaynaklar, Clinton'ın sepsis nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ve önlem amaçlı yoğun bakımda tutulduğunu kaydetti.

1993-2001 yılları arasında ABD'nin 42. başkanlığı görevini üstlenen Clinton, başkan seçilmeden önce de 12 yıl Arkansas Valisi olarak görev yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading