Yandex Metrica
SON DAKİKA
Esir düşen Ukraynalı askerin son hali şoke etti: Rus esareti diye servis edildi

Esir düşen Ukraynalı askerin son hali şoke etti: Rus esareti diye servis edildi

Ukraynalı asker Mykhailo Dianov'un, savaş öncesi ve sonrasında çekilen fotoğrafı gündem oldu. Esir düşen Ukraynalı askerin değişimini görenler gözlerine inanamadı. Rusya ile Ukrayna arasında, geçtiğimiz günlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arabuluculuğuyla 200 savaş esirinin takası gerçekleşmişti.

Dünya

23.01.2024, 19:51

Ukraynalı asker Mykhailo Dianov'un, savaş öncesi ve sonrasında çekilen fotoğrafı dünyaya Rus esareti olarak servis edildi. Esir düşen Ukraynalı askerin önceki ve sonraki hali savaş vahşetini bir kez daha gözler önüne serdi.

İsrail kana doymuyor! Şifa Hastanesi kuşatıldı: Çok sayıda ölü ve... Haberi Görüntüle

“SÖZÜM YOK KORKUTUCU”

Gazeteci Ostap Yarysh tarafından servis edilen görüntüler, Dianov'un oldukça zayıfladığı ve sağ kolunu kullanamaz halde olduğu görüldü.

Yarysh, söz konusu fotoğrafları, "Müzisyen ve Ukraynalı bir asker olan Mykhailo Dianov, kısa süre önce bir mahkum değişiminde serbest bırakıldı. İlk fotoğraf, Azovstal kuşatması sırasında çekildi. İkinci fotoğraf, Rus esaretinden sonra çekildi. Sözüm yok korkutucu." ifadeleriyle paylaştı.

Donald Trump açıkladı: İsrail lobisinin artık ABD'de gücü yok! Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Rusya ile Ukrayna arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aracılığıyla 200 savaş esiri takas edildi. Başkan Erdoğan konuya ilişkin, "Değişim savaşın sonlandırılması açısından önemli bir adım." diye konuştu.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Ukrayna ve Rusya arasında savaş esiri takasındaki arabuluculuğu için Türkiye'ye teşekkür etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading