Yandex Metrica

Ermenistan'dan normalleşme açıklaması: 'Barış yapmaya hazırız'

Ermenistan'dan normalleşme açıklaması: 'Barış yapmaya hazırız'

Ermenistan'dan Azerbaycan ile barış ile ilgili önemli bir adım geldi. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan ile barış anlaşması yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Dünya

23.01.2024, 18:32

Ermenistan ile Azerbaycan arasında yaşanan gerginlik yerini normalleşmeye bırakıyor. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan barış görüşmeleri için Avrupa Güvenlik ve İş Birliği Örgütü Minsk grubundan teklif geldiğini aktarırken, barış anlaşmasına yakın olduklarını aktardı. 

Ortadoğu'daki yüksek tansiyon Avrupa'yı vurdu! Gaz fiyatları uçtu Ortadoğu'daki yüksek tansiyon Avrupa'yı vurdu! Gaz fiyatları uçtu Haberi Görüntüle

PAŞİNYAN GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Paşinyan, Azerbaycan'ın Avrasya Ekonomik Birliği'ne katılmasına engel olup olmayacaklarına ilişkin bir soru soruldu. 

Soykırım çığlığı tüm ABD'yi sardı: Harvard'da Gazze kampı! Okul İsrail’in finansmanını açıklasın Soykırım çığlığı tüm ABD'yi sardı: Harvard'da Gazze kampı! Okul İsrail’in... Haberi Görüntüle

'AZERBAYCAN ALEYHİNE DAVRANMAYACAĞIZ'

Paşinyan, Ermeni tarafının Azerbaycan aleyhine davranmayacaklarını ve yeni münakaşa konuları üretmeyeceklerini ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading