Yandex Metrica

DOLAR

32.55

%0 expand_less

EURO

34.92

%0.18 expand_less

ALTIN

2440.00

%0.8 expand_less

BIST

9764.85

%0.44 expand_less

BTC ($)

63361.06

%-1 expand_more

Erdoğan'ın seçim zaferi sonrası Kremlin'den Türkiye açıklaması: Yakında gerçekleşecek

Erdoğan'ın seçim zaferi sonrası Kremlin'den Türkiye açıklaması: Yakında gerçekleşecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dün seçimin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak tebrik etti. Bugün ise Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov konuştu. Liderler arasında telefon görüşmesinin planlanıp planlanmadığı sorusuna cevap veren Peskov, "Cumhurbaşkanı ile gerçekleştirilecek telefon görüşmeleri üstünde oldukça hızlı bir biçimde anlaşmaya varılıyor. Böyle bir görüşmenin yakın zamanda gerçekleşeceğini söyleyebilirim" dedi.

Dünya

23.01.2024, 20:57

Dün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçminden zaferle çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın galbiyeti dünya medyasında yankılanmaya devam ederken Kremlin'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dün seçimin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak tebrik etti. Bugün ise Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov konuştu.

İran'ın olası saldırısı an meselesi: Çeşitli ülkelerden İsrail'e seyahat uyarıları yapıldı İran'ın olası saldırısı an meselesi: Çeşitli ülkelerden İsrail'e seyahat uyarıları... Haberi Görüntüle

RUSYA-TÜRKİYE ARASINDAKİ ORTAK PROJELER

Erdoğan'ın zaferiyle birlikte Türk - Rus ortak işbirliği projelerine değinen Peskov, şunları kaydetti;

"Rusya ile Türkiye, ortak projeleri şimdiden oldukça dinamik bir biçimde gerçekleştiriyorlar. Çok iddialı hedeflerimiz var. Tabii ki bu dinamiğin korunmasını umuyoruz. Elbette gerçekleştirmek istediklerimiz oldukça iddialı projeler" 

TikTok'a yasak geldi: ABD resmen TikTok'a savaş açtı! TikTok'a yasak geldi: ABD resmen TikTok'a savaş açtı! Haberi Görüntüle

''YAKIN ZAMANDA GERÇEKLEŞECEK''

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında bir telefon görüşmesinin planlanıp planlanmadığı sorusuna cevap veren Peskov, "Cumhurbaşkanı ile gerçekleştirilecek telefon görüşmeleri üstünde oldukça hızlı bir biçimde anlaşmaya varılıyor. Böyle bir görüşmenin yakın zamanda gerçekleşeceğini söyleyebilirim" diyerek liderlerin telefon görüşmesi yapabileceğini doğruladı.

AB liderleri tarafını seçti: İran'a yaptırım kararı alındı! AB liderleri tarafını seçti: İran'a yaptırım kararı alındı! Haberi Görüntüle

''ÖYLE YA DA BÖYLE GERÇEKLEŞECEK''

Liderlerin bire bir formatta bir görüşme gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceğine de cevap veren Peskov, "Öyle ya da böyle gelecekte bu görüşme muhakkak gerçekleşecek ancak şu an için zamanı konusunda bir tahminde bulunamıyorum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading