Yandex Metrica

Erdoğan'dan önemli temaslar: İsrail Başbakanı Yair Lapid ile görüştü

Erdoğan'dan önemli temaslar: İsrail Başbakanı Yair Lapid ile görüştü

Cumhubaşkanı Erdoğan, BM'deki konuşması öncesi Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Diğer yandan Başkan Erdoğan, BM 77. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta İsrail Başbakanı Yair Lapid ile bir araya geldi.

Dünya

23.01.2024, 22:13

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Başkan Erdoğan BM'deki konuşması öncesi, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile bir kritik bir görüşmesi yaptı.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşme, Başkan Erdoğan'ın BM Genel Kurulu hitabı öncesinde yapıldı.

Meclis'te kavga çıktı! Milletvekili önce küfür etti, sonra yumruk attı: İşte şok saldırının görüntüleri... Meclis'te kavga çıktı! Milletvekili önce küfür etti, sonra yumruk attı:... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN PEŞ PEŞE KRİTİK GÖRÜŞMELER

BM 77. Genel Kurulu için New York'ta bulunan Erdoğan, temaslarını sürdürüyor.

Başkan Erdoğan Genel Kurul'a hitabının ardından Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinisto ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'i de kabul etti.

Başkan Erdoğan, BM Genel Merkezi'nde Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk-yeul, Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina Vecid ile de sohbet etti.

Başkan Erdoğan'ın Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile sohbetine BM Genel Sekreteri Antonio Guterres de eşlik etti.

Nükleer bomba taşıyan Tu-22M3 savaş uçağı düşürüldü: Gökyüzünde alev alan uçak kameralara böyle yansıdı Nükleer bomba taşıyan Tu-22M3 savaş uçağı düşürüldü: Gökyüzünde alev alan... Haberi Görüntüle

BAŞKAN ERDOĞAN, YAİR LAPİD İLE GÖRÜŞTÜ

Diğer yandan Başkan Erdoğan, BM 77. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta İsrail Başbakanı Yair Lapid ile bir araya geldi.

Macron'dan Washington'u kızdıracak açıklamalar: ABD'siz bir Avrupa inşa etmeliyiz! Macron'dan Washington'u kızdıracak açıklamalar: ABD'siz bir Avrupa inşa etmeliyiz! Haberi Görüntüle

BAŞKAN ERDOĞAN, FIFA BAŞKANI INFANTINO'YU KABUL ETTİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, FIFA Başkanı Gianni Infantino'yu kabul etti.

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Erdoğan, Türkevi'nde temaslarını sürdürüyor.

Başkan Erdoğan, Infantino'yu kabul etti. Kabul, basına kapalı gerçekleştirildi.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading