Yandex Metrica

Enkaz altında dünyaya gelmişti: Suriyeli bebeği binlerce kişi evlat edinmek istedi! İşte yeni ailesi

Enkaz altında dünyaya gelmişti: Suriyeli bebeği binlerce kişi evlat edinmek istedi! İşte yeni ailesi

Suriye'de enkaz altında dünyaya gelen mucize bebek Aya, yeni ailesine teslim edildi.

Dünya

27.01.2024, 11:06

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerde dünyada en çok konuşulan mucize bebek Aya yeni ailesinin yanında.

Suriye'nin kuzeydoğusunda Afrin'e bağlı Cinderes'te depremde yıkılan bir evin enkazında Suriyeli bir kadının doğum yapması dünyada gündem olmuştu. Depremin sembolü halin gelen Aya bebeğin annesi, babası ve dört kardeşinin enkaz altında can verdiği öğrenilmişti. Bunun üzerine dünyanın dört bir yannından binlerce kişi minik Aya'yı evlat edinmek istedi.

Everest'te kaybolan dağcının eşine yazdığı mektuplar 100 yıl sonra bulundu Everest'te kaybolan dağcının eşine yazdığı mektuplar 100 yıl sonra bulundu Haberi Görüntüle

KAÇIRMA GİRİŞİMLERİ OLDU

Aya bebeğin tedavi gördüğü hastane bebeği kaçırma girişimleri ile karşılaştıklarını belirtmiş ve özel güvenlik önlemleri alındığını duyurdu.

Sonu Ukrayna gibi olacak! Rusya basını duyurdu: ABD ve Avrupa Ermenistan'ı para ile kandırıyor Sonu Ukrayna gibi olacak! Rusya basını duyurdu: ABD ve Avrupa... Haberi Görüntüle

MİNİK AYA AMCASINA VERİLDİ

Yapılan DNA taramaları sonrası mucize bebek hayatta kalan tek akrabası olan amcası Khalil al-Sawadi'ye verildi.

Associated Press (AP) Haber ajansına konuşan Khalil al-Sawadi deprem sonrası mucize anlamına gelen 'Aya' olarak anılan bebeğe annesinin adı olan 'Afraa' ismini verdiklerini belirtti söyledi ve şu şekilde konuştu:

O artık benim çocuklarımdan biri, kendi çocuklarımdan asla ayırmayacağım. Ailesinden bu bebek dışında kimse hayatta değil. O babasının, annesinin ve kardeşlerinin hatırasını yaşatacak" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading