Yandex Metrica
SON DAKİKA
Enflasyon Avrupa'yı vurdu! Maaşları yetersiz bulan çalışanlar sokaklara döküldü!

Enflasyon Avrupa'yı vurdu! Maaşları yetersiz bulan çalışanlar sokaklara döküldü!

İngiltere'de artan enflasyonun önüne geçilemeyince maaşlarını yetersiz bulan çalışanlar grev yapıyor. Ülkede binlerce ambulans çalışanı greve gitti. Başkent Londra’da GMB, Unison ve Unite sendikalarına bağlı ambulans çalışanları zam talebinde bulunarak grev dalgası başlattı.

Dünya

23.01.2024, 20:21

Avrupa'da artan enflasyonla birlikte sektör çalışanları maaşlarını yetersiz buluyor. Artan enflasyona karşı zam talebinde bulunan çalışanlar grev yapıyor. Son olarak ambulans çalışanı greve gitti.

İsrail'den yeni vahşet! İHA ile sivilleri böyle vurdular Haberi Görüntüle

ZAM İSTEDİLER 

Waterloo İstasyonu yakınında bulunan Londra Ambulans Merkezi önünde bir araya gelen ambulans çalışanları, çalışma şartlarının iyileştirilmesini ve maaşlarına enflasyonun üzerinden zam yapılması için çağrıda bulunarak,. çalışanlar, ellerinde taşıdıkları dövizlerle taleplerini dile getirdi. Dövizlerde Başbakan Rishi Sunak'ın fotoğrafının yer aldığı ve "Eğer o işini yaparsa, biz de bizimkini yapabiliriz" ifadelerini yazdığı görüldü.

ABD askerleri PKK'nın nevruz etkinliğinde: Teröristbaşı Öcalan'ın posterleri açıldı PKK'yı... Haberi Görüntüle

"HÜKÜMET BİZİMLE İLETİŞİME GEÇSİN"

Unison Büro Şefi Tim Stephens yaptığı açıklamasında şunları söyledi,Bugün eylem kararı alarak bir adım atmak istedik çünkü hükümetten kimse bizimle iletişime geçmedi ve bir geri dönüş sağlamadılar. İçerisinde bulunduğumuz durum ve şartlarımızla alakalı müzakerelerimizi yanıtsız bıraktılar. Bunun sonucunda sağlık sisteminde ki krizleri görebiliyoruz. Bugün iş bırakarak, eylem yapma kararı aldık. Bu eylemlerimizi, hükümet bizimle muhatap olup, hak ettiğimiz ödemeyi ve standartları sağlamak için müzakere etmeyi kabul edene kadar devam ettireceğiz.Hükümetten sadece beklentimiz, bizimle iletişime geçip, sıkıntılarımızı anlamaları. Nisan ayından bu yana başlayan enflasyon durumunun Ulusal Sağlık Servisi (NHS) içinde iyi olmadığının farkındayız. Ambulans hizmetlerinde çok fazla gecikme ve uzun saatler çalışma olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum ise hastalar için oldukça tehlikeli bir durum oluşturuyor. Yaşam giderlerimiz, hayat standartlarımız için bizimle gelip konuşma yapacakları güne kadar biz eylemimize devam edeceğiz. Bu süreci sonuçlandırana kadar da vazgeçmeyeceğiz. Sadece Londra'da değil, İngiltere genelinde eylemimize devam edeceğiz

Mescid-i Aksa'da İsrail zulmü! İsrail askerlerinden Ramazanın ilk cuma namazını... Haberi Görüntüle

GREVLER ARALIKLARLA SÜRECEK 

Ambulans çalışanları, 24 Ocak, 26 Ocak, 6 Şubat, 16 Şubat, 17 Şubat, 20 Şubat, 22 Şubat, 23 Şubat, 24 Şubat, 6 Mart ve 20 Mart'ta ülkenin farklı bölgelerinden greve gideceklerini belirtti.Unison, 6 Şubat'taki protestonun geniş katılımlı olacağını ifade etti. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading