Yandex Metrica

Elon Musk, şimdiye kadarki en büyük kaybeden olarak Guinness Dünya Rekoru’na girdi

Elon Musk, şimdiye kadarki en büyük kaybeden olarak Guinness Dünya Rekoru’na girdi

Elon Musk, Guinness Rekorlar Kitabına tersten girerek "Tarihteki en büyük kişisel servet kaybı" rekorunu kazandı.

Dünya

23.01.2024, 20:17

Geçtiğimi aylarda dünyanın en zengin iş insanı olarak gösterilen Elon Musk, özellikle son bir yılda sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlar ve yorumlarıyla birlikte birçok kişinin gözünde antipatik bir karakter haline geldi. Diğer taraftan Elon Musk, bugün tersine bir rekorla gündemde.

Guinness Rekorlar Kitabı, yakın zamanda dünyanın en zengin insanı unvanını bırakan Elon Musk’ı “Tarihteki en büyük kişisel servet kaybı” rekorunu kazandığını açıkladı. Elon Musk, resmi belgeler doğrultusunda, Kasım 2021’den bu yana toplam 182 milyar dolar kaybettiği öğrenildi.

İsrail basınından olay iddia: Saldırı planı sızdı! İşte 30 Nisan'ın şifresi İsrail basınından olay iddia: Saldırı planı sızdı! İşte 30 Nisan'ın... Haberi Görüntüle

ABD'nin destek paketine tepki büyüyor: Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz ABD'nin destek paketine tepki büyüyor: Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz Haberi Görüntüle

ELON MUSK'IN SERVETİ NEDEN DÜŞTÜ?

Elon Musk’ın serveti, özellikle Tesla hisselerinde yaşanan düşüşten korkunç bir şekilde etkilendi. 2021 yılında 320 milyar dolar ile 'zenginlik rekoru' kıran Musk, Ocak 2023 itibarıyla Forbes verileri doğrultusunda 138 milyar dolar servete sahip.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading