Yandex Metrica

El Salvador başkanından Bitcoin tahmini! Değeri katlanarak artacak

El Salvador başkanından Bitcoin tahmini! Değeri katlanarak artacak

El Salvador devlet başkanı Nayib Bukele hazineye 1370 adet bitcoin sokarken, kripto para ile ilgili yeni tahminlerini paylaştı.

Dünya

23.01.2024, 18:34

Bitcoin'i resmi ödeme birimi kabul eden ve Bitcoin fonu kurarak gelen kârı sosyal projelere harcayan, El Salvador başkanı Nayib Bukele, yeni yıla girerken Bitcoin'in geleceği hakkında tahminlerde bulundu. 

2022'nin kripto paralar için güzel geçeceğine inandığını aktaran Bukele, Bitcoin'in 100 bin dolar seviyesine çıkacağına inandığını aktardı. 

Irkçı Ben-Gvir'den yeni çıkış: Savaş Kabinesi'nin feshedilmesini istedi Irkçı Ben-Gvir'den yeni çıkış: Savaş Kabinesi'nin feshedilmesini istedi Haberi Görüntüle

100 BİN DOLARA KADAR ÇIKACAK 

Bitcoin'in 100 bin dolar seviyesine yükselmesi demek mevcut değerinin iki katına çıkması demek. Bukele ayrıca bu yıl iki ülkenin daha Bitcoin'i resmi ödeme aracı olarak kabul edeceğini açıkladı. 

Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Haberi Görüntüle

BİTCOİN ŞEHRİ KURACAK

Devlet hazinesine 1370 Bitcoin sokan Bukele, buradan elde ettiği kâr ile hayvan hastanesi ve okul olmak üzere birçok sosyal projeye destek verdi. Ayrıca her alışverişin Bitcoin ile yapıldığı bir şehir kurmak isteyen Bukele, ülkesini dijital çağa hazırlamak için elinden geleni yaptığını ifade ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading