Yandex Metrica

Dünyayı tehdit eden yeni bir virüs patlak verdi! Ebola Uganda'da patladı

Dünyayı tehdit eden yeni bir virüs patlak verdi! Ebola Uganda'da patladı

Uganda'da 19 Eylül'de patlak veren Ebola salgınında hayatını kaybeden sağlık görevlilerinin sayısının 4'e yükseldiği açıklandı.

Dünya

23.01.2024, 19:53

Uganda Sağlık Bakanı Jane Ruth Aceng, 19 Eylül'de patlak veren Ebola salgınında 4 sağlık görevlisinin hayatını kaybettiği belirtirken,  son olarak 58 yaşındaki anestezi uzmanının virüsle 17 günlük mücadele sonrası hayatını kaybettiğini açıkladı.

2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya olacak! 2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya... Haberi Görüntüle

4 SAĞLIK GÖREVLİSİ HAYATINI KAYBETTİ 

Aceng, Ebola virüsü nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının sayısının 4'e yükseldiği bilgisini paylaştı.

Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını kaybetti Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını... Haberi Görüntüle

10 SİVİL ÖLDÜ 

Sağlık Bakanlığı verilerine göre, şimdiye kadar 43 kişide virüs tespit edilirken, 10 kişi de Ebola nedeniyle hayatını kaybetti.

Ülkede ilk olarak 19 Eylül'de 24 yaşındaki bir kişide, nadir görülen ve Sudan varyantı olduğu belirtilen Ebola virüsü tespit edilmişti.

İHA'ları balık gibi avladı: Rus dronlarından Ukrayna İHA'larına ağlı çözüm İHA'ları balık gibi avladı: Rus dronlarından Ukrayna İHA'larına ağlı çözüm Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE GÖRÜLMÜŞTÜ 

Uganda'da 2000'lerin başında yüzlerce kişinin ölümüne yol açan virüs, son olarak 2012'de 17 kişinin hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading