Yandex Metrica

Dünyanın sonu geliyor! Sadece 5 ülke kurtulacak

Dünyanın sonu geliyor! Sadece 5 ülke kurtulacak

Bilim insanları yaptıkları araştırma sonucunda nüfusun artması ve enerji temelli küresel ekonominin zararlı sebebiyle dünyanın sonunun çok yakın olduğuna ulaştı. Peki dünyanın sonunun gelmesi durumunda ayakta kalacak ülkeler hangisi?

Dünya

01.02.2024, 06:18

Bilim insanları dünyanın küresel çöküşünün gerçekleşmesi durumunda ayakta kalabilme potansiyeline sahip 5 ülkeyi sıraladı. 

Bu ülkeler arasında, Yeni Zelanda, İzlanda, İngiltere, İrlanda ve Avustralya'nın Tazmanya eyaleti yer alıyor. 

Yeni Zelanda jeotermal ve hidroelektrik enerjiye ayrıca bol tarım bölgesi ve düşük nufus yoğunluğuna sahip olması nedeniyle listenin başında yer buldu. 

Milyonları ilgilendiren adımlar atılacak! Bayram sonrası ekonominin rotası belli oldu: İşte ele alınacak konular... Milyonları ilgilendiren adımlar atılacak! Bayram sonrası ekonominin rotası belli oldu:... Haberi Görüntüle

MODERN UYGARLIK TEHLİKEDE 

Bilim insanları, küresel ekonominin getirdiği çevresel zarardan dolayı uygarlığın tehlikede olduğunu açıkladı. Finansal kriz, küresel ısınma ya da Covid-19'dan çok daha kötü bir salgının dünyada küresel bir çöküşü meydana getirebileceği bildirildi. 

Küresel çöküşe hangi ülkelerin direnebileceğini değerlendiren bilim insanları, nüfus için gıda yetiştirme, kitlesel göçlerden uzak kalma ve bazı üretim yeteneklerini kriter alarak bir sıralama yaptı. 

100 milyon dolarlık radarı vurdular: O cephede büyük saldırı hazırlığı 100 milyon dolarlık radarı vurdular: O cephede büyük saldırı hazırlığı Haberi Görüntüle

YENİ ZELANDA'DAN SIĞINAKLAR ALINIYOR

Sustainability dergisinde yayınlanan çalışmaya göre milyarderler kıyamete hazırlık için Yeni Zelanda'dan sığınaklar satın alıyor.

Myammar'da Cunta karşıtları kurşuna dizildi: İşte ölümcül pusudan görüntüler Myammar'da Cunta karşıtları kurşuna dizildi: İşte ölümcül pusudan görüntüler Haberi Görüntüle

CANKURTARAN SANDALLARI 

Bilim insanları toplumsal çöküşten etkilenmeyen ve bu nedenle nüfuslarını koruyabilen bölgeleri 'cankurtaran sandalları' olarak tanımladı. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading