Yandex Metrica

Dünyanın en tehlikeli darbecisi kafayı şimdi Çin'e taktı! Osman Kavala'nın patronu vazgeçmiyor

Dünyanın en tehlikeli darbecisi kafayı şimdi Çin'e taktı! Osman Kavala'nın patronu vazgeçmiyor

Çok sayıda ülkede 'renkli devrimler' kılıfıyla darbe gerçekleştiren Macar Yahudisi George Soros, Türkiye'deki mutemedi Osman Kavala'nın tutukluluğuyla birlikte kafayı Çin'e taktı. 92 yaşındaki CIA kıdemlisi, zar zor konuşmasına rağmen Pekin'de yönetimi değiştirmek istiyor.

Dünya

23.01.2024, 18:44

100'den fazla ülkede 'renkli' devrimler yoluyla yönetim değişikliği için çalışan, ABD'ye boyun eğmeyen ülkelerde sokakları savaş alanına çeviren dünyaca ünlü para spekülatörü George Soros, 92 yaşında artık güçlükle konuşmasına rağmen darbecilik hevesinden vazgeçmiyor. 

Dünya geneline örümcek ağı gibi yayılmış Açık Toplum Vakıflarının sahibi Soros, Türkiye'deki mutemet adamı Osman Kavala'nın tutukluluğuyla birlikte dikkatini Çin'e yöneltmiş görünüyor. 

Soros, 2022 itibariyle dünyanın ekonomi liderliğini ABD'den devralmaya hazırlanan Çin'de 'yönetimin değişmesi gerektiğini' söyledi. 

Kanlı pazarlık! İsrail ve ABD operasyon için anlaşmaya vardı Kanlı pazarlık! İsrail ve ABD operasyon için anlaşmaya vardı Haberi Görüntüle

MACAR YAHUDİSİ BOŞ DURMUYOR 

Stanford Üniversitesi'ne bağlı düşünce kuruluşu Hoover Enstitüsü'nde yaptığı konuşmada Soros, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'i 'dünyadaki açık toplumlara en büyük tehdit' şeklinde niteledi. 

Cuma günü başlayacak Pekin Olimpiyatları'nı 1936 yılının Berlin Olimpiyatları'na benzeten Soros, Çin liderinin tıpkı Hitler gibi, spor faaliyetlerini propaganda aracı olarak kullandığını savundu. 

CIA kuklası olduğundan ötürü kendi devletince vatandaşlıktan atılmış olan Macar Yahudisi Soros, "Şi Cinping'in yerine, içeride daha az baskıcı ve dışarıda daha barışçıl birilerinin geçmesi umulmaktadır... Bu, açık toplumların bugün karşı karşıya olduğu en büyük tehdidi ortadan kaldırır ve açık toplumlar da Çin'in arzulanan yönde hareket etmesi için güçleri dahilindeki her şeyi yapmalıdır" diye konuştu. 



 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading