Yandex Metrica

Dünyaca ünlü STK'nın kurucusu Jose Andrés: AFAD ve hükümet harika iş çıkarıyor! Yarın bundan da iyi olacak

Dünyaca ünlü STK'nın kurucusu Jose Andrés: AFAD ve hükümet harika iş çıkarıyor! Yarın bundan da iyi olacak

Depremlerin ardından yardım için Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü STK World Central Kitchen'ın kurucusu Jose Andrés, AFAD'ın ve hükümetin deprem bölgelerinde harika iş çıkardığını söyledi. 5 gün içinde her yere AFAD çadırı kurulduğunu söyleyen Andrés, AFAD'ın kendisine 'yarının bugünden daha iyi olacağını söylediğine dikkat çekti.

Dünya

07.04.2024, 03:20

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardındn dünyanın dört bir yanıdan Türkiye'ye maddi manevi destek geliyor. Doğal afetlerin ardından afetzedelere yiyecek sağlayan dünyaca ünlü World Central Kitchen'ın kurucusu şef Jose Andrés de depremzedelere yardım ediyor. Andres, Türkiye'deki depremlerle ilgili, 'Bir anda 20 deprem olmuş gibi bir şey bu. Biliyorum, bazıları devlet organize olmakta başarısız oldu diyor. Ama bence gayet iyi gidiyor.' dedi. Andrés AFAD'IN ve hükümetin harika iş çıkardığını söyledi.

Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere ve Ürdün düşürdü! Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere... Haberi Görüntüle

'AFAD VE HÜKÜMET HARİKA İŞ ÇIKARIYOR'

Jose Andrés şu şekilde konuştu:

Elbistan'a 20 dakika uzaklıktaki Maraş'ın bir köyündeyim. İşte söylüyorum, burada AFAD oldukça organize bir halde. Her yerde bu şekilde. Bazılarının hükümet ve AFAD'ın başarısız olduğunu söylediğini biliyorum. Ama bence muhteşem iş çıkarıyorlar. Fakat hiçliğin orta yerindeki bu yere baktığımda, bu köyün valisi, yani görevli kişi, ki ona sanırım vali diyorlar, burayı çok iyi organize etmiş, yemek yardımı geliyor. 

Deprem bölgelerinde görevlilerin her şeyin kontrol altında olduğunu ve yarının bugünden iyi olacağını söylediğine dikkat çeken Andrés, sözlerine şu şekilde devam etti:

İsrail'den Refah'a saldırı: 16'sı çocuk 24 kişi hayatını kaybetti İsrail'den Refah'a saldırı: 16'sı çocuk 24 kişi hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

'YARININ BUNDAN DA İYİ OLACAĞINI SÖYLEDİLER'

Ama bana yarının bundan da iyi olacağını söylediler. Sanırım onlara iki yüz elli sıcak yemek, iki yüz elli sandviç getireceğiz. Ve onlara bugün için yemeğimiz olduğunu ama yarın ve ondan sonraki günler de yemeğe ihtiyacımız olduğunu söyledik. Ama her şeyin kontrol altında olduğunu söylediler. Elbistan'da muhteşem bir grup şefin kurduğu mutfaktan her gün yemek gelmeye devam edecek.

İsrail basını duyurdu: İran'a 'açık ve etkili' cevap verilecek İsrail basını duyurdu: İran'a 'açık ve etkili' cevap verilecek Haberi Görüntüle

'SADECE 5 GÜN OLDU: ÇADIRLAR HER YERDE! AFAD İYİ İŞ ÇIKARIYOR'

Burası çok soğuk ama herkesin anlamasını istiyorum. Bakın, bu küçük köyde on dört kişinin öldüğünü söylediler. Bu köyde bunun gibi pek çok yıkım var. Bu otel binasındaki hasarı görüyorsunuz. Bu videoyu sizin bilmeniz için paylaşıyorum. Daha sadece beş veya altı gün oldu ama buradaki çadırlar gibi çadırlar her yerde. Bence AFAD iyi iş çıkarıyor. Hoşçakalın.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading