Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dünya şokta! Squid Game gerçek oldu

Dünya şokta! Squid Game gerçek oldu

Netflix'in Güney Kore yapımı dizisi Squid Game gündemdeki yerini koruyor. Bu defa MrBeast adlı YouTuber kendi Squid Game oyununu hazırlayıp yayınladı. Asıl adı Jimmy Donaldson olan 23 yaşındaki YouTuber'ın oyunlarının diziden en önemli farkı ise elbette ki ölümle sonuçlanmamaları ve verilen para ödülü oldu.

Dünya

16.03.2024, 00:44

Asıl adı Jimmy Donaldson olan 23 yaşındaki Youtuber Squid Game dizisindeki gibi 456 oyuncuyla oyun oynamak için dekorların aynısını hazırladı. Gösteriyi Jimmy Donaldson kazandı.

Sırbistan'dan ABD ve İngiltere iddiası: Moskova'daki terör saldırısını biliyorlardı Haberi Görüntüle

456 BİN DOLAR KAZANDI

YouTube'da 76.2 milyon abonesi olan MrBeast'in paylaştığı videoya göre oyuncular ilk olarak 'Yeşil Işık Kırmızı Işık' oyununu oynadı. Bu bölümde oyuncuların tişörtlerinin içine küçük bir alet yerleştirdi, elenen oyuncunun üzerindeki patladı.

İkinci olarak da yine dizideki gibi dalgona şekerinin kullanıldığı oyun oynandı. Halat çekme, misket, cam köprü gibi diğer oyunları da birebir canlandırmaya çalışan YouTuber'ın finale kalan 6 kişi için hazırladığı son oyun ise dizideki 'kalamar oyunu' değil sandalye kapmaca oldu. Herkesi eleyen oyuncu, yine dizidekinin aksine 45.6 milyar won (38 milyon dolar) değil 456 bin doların sahibi oldu.

İşgal ordusu, Gazze'de 7 katlı binayı bombaladı: Ölenler ve enkaz... Haberi Görüntüle

VİDEO 17 MİLYONDAN FAZLA  İZLENDİ

17 milyondan fazla kez izlenen video için toplamda 3.5 milyon dolar harcandı. Bir bölümünü telefon oyunu Brawl Stars'ın karşıladığı bu paranın 2 milyon doları yapıma, 1.5 milyon doları da ödüllere gitti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading