Yandex Metrica

Dünya panikte! Birçok bölgeye yayıldı girişler yasaklandı

Dünya panikte! Birçok bölgeye yayıldı girişler yasaklandı

Çin’de Delta varyantı taşıyan Kovid-19 vakaları çok sayıda bölgeye yayıldı. Pekin’e seyahat edilmesi yasaklandı. Çin'de yaşanan bu gelişme dünyayı tedirgin etti.

Dünya

29.01.2024, 00:49

İki yıldan bu yana hayatımızda olan ve dünya genelinde milyonlarca insanın ölümüne yol açan Kovid-19'un varyantları insanlığı tedirgin ediyor. Çin’de Delta varyantı taşıyan Kovid-19 vakaları çok sayıda bölgeye yayıldı.

Çin’de Kovid-19 Delta varyantını taşıyan yurt içi kaynaklı vakalar çok sayıda eyalet ve bölgeye yayıldı. Ulusal Sağlık Komisyonu verilerine göre, ekim ortasından bu yana kaydedilen yerel kaynaklı vaka sayısı 500’e yaklaştı.

Son 24 saatte Çin’in güneybatısındaki Çongçing şehri ve Siçuan eyaletinin başkenti Çıngdu, yerel kaynaklı yayılmanın görüldüğü şehirler arasına katıldı.

Oğlunu evinden kovdu bağları tamamen koptu! Kral Charles, Prens Harry'i sürgün mü etti? İngiltere'de büyük yankı uyandırdan kriz! Oğlunu evinden kovdu bağları tamamen koptu! Kral Charles, Prens Harry'i... Haberi Görüntüle

SON 24 SAATTE 109 VAKA

Ulusal Sağlık Komisyonu, son 24 saatte Çin ana karasında 93’ü yurt içi kaynaklı 109 yeni vaka tespit edildiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine çağrıda bulundular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine... Haberi Görüntüle

PEKİN'E GİRİŞLER YASAKLANDI

Son 24 saatte 9 vakanın kaydedildiği başkent Pekin’de son salgındaki vaka sayısı 43’e çıkarken, Pekin’e seyahat edilmesi yasaklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading