Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dünya medyası, Türkiye'deki seçimlere kilitlendi! Anbean takip ediyorlar

Dünya medyası, Türkiye'deki seçimlere kilitlendi! Anbean takip ediyorlar

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. Oy verme işlemleri saat 17.00'de sona erecek. Aylardır, Türkiye'deki seçimleri yakın takibe alan uluslararası kuruluşlar, iki liderin yarışını anbean takip ediyorlar.

Dünya

23.01.2024, 20:57

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez yaşanacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için ülke genelinde oy verme işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. 

İkinci kez sandık başına giden milyonlar, ülkeyi 5 yıl boyunca hangi liderin yöneteceğine karar verecek.

Türkiye'de gerçekleştirilen seçimler dünya basınının da ilgisini çekiyor.

Aylardır, Türkiye'deki seçimleri yakın takibe alan uluslararası kuruluşlar, iki liderin yarışını anbean takip ediyorlar.

İsrail yine karıştı: Ultra Ortodoks Yahudilerden zorunlu askerlik karşıtı protesto Haberi Görüntüle

TÜRKİYE SEÇİMLERİNİN 2. TURU CANLI

Al Jazeera 14 Mayıs'ta olduğu gibi ikinci turda da yaşanan gelişmeleri canlı olarak yayımlamaya başladı. Al Jazeera, "2023 Türkiye seçimlerinin 2. turu canlı" başlığı ile okurlarının karşısına çıktı.

Alman medyasında hedef yine Türkiye: Erdoğan fotoğrafıyla Suriye, Haiti, Rusya... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE İKİNCİ TUR HEYECANI

The Wall Street Journal da bu sabah okurlarının karşısına Türkiye'deki seçimlerle çıkmayı tercih etti. Söz konusu haberde Türkiye'nin ikinci tur seçimlerinin heyecanlı olduğundan bahsedildi.

CNN'de Türkiye'nin seçime gittiğinden bahsederek şu ana kadar bilinmesi gerekenleri yazdı. Yunanistan'ın önde gelen gazetelerinden Kathimerini de seçimden bahseden gazeteler arasında yer aldı.

Önce Netanyahu'dan sonra Gallant'tan işgal mesajı: Soykırımcı İsrail Refah'a saldırmaya... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR AKIN ETTİ

Dünya medyasında yer alan haberlerde Türkiye'nin hemen hemen her yerinden gelen görüntüler servis edildi. Söz konusu yayınlarda vatandaşların oy vermek için okullara gittiğini akın ettiği ifade edildi. Canlı yayınlardan alınan bilgilere göre vatandaşlar daha saat 08.00'den önce kuyruklar oluşturmaya başladı.

Moskova'yı kana bulayan teröristler hakim karşısına bakın nasıl çıktı? Hepsi... Haberi Görüntüle

AP: NİHAİ SONUÇLAR ANKARA'NIN ÇOK ÖTESİNDE ETKİLERİ OLABİLİR

'Nihai sonuçlar Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir' diyen AP ise Türkiye'nin Avrupa ile Asya'nın kavşağında bulunduğunu ve NATO'da kilit bir rol oynadığını yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading