Yandex Metrica

Dünya Kupası'nda görevli Türk Polis Görev Gücü Doha'da!

Dünya Kupası'nda görevli Türk Polis Görev Gücü Doha'da!

EGM Güvenlik Daire Başkanı ve Türk Polis Görev Gücü Katar Genel Koordinatörü Cüneyt Ünal başkanlığındaki koordinasyon ekibi, Doha’da Büyükelçilik yetkilileri tarafından karşılandı.

Dünya

23.01.2024, 19:52

Türkiye ile Katar arasındaki güvenlik iş birliği kapsamında 2022 FIFA Dünya Kupası organizasyonunda Katar Polis Gücü’nde görev alacak Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personelinin ilk bölümü başkent Doha’ya ulaştı.

Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Haberi Görüntüle

DOHA BÜYÜKELÇİSİ TARAFINDAN KARŞILANDI

Duyuru, Türkiye’nin Doha Büyükelçiliği’nin Twitter hesabından yapıldı.

Büyükelçiliğin açıklamasında, EGM Güvenlik Daire Başkanı ve Türk Polis Görev Gücü Katar Genel Koordinatörü Cüneyt Ünal başkanlığındaki koordinasyon ekibinin havalimanında Türkiye’nin Doha Büyükelçisi Mustafa Göksu ve Büyükelçilik yetkililerince karşılandığı belirtildi.

Bakan Fidan duyurdu: Türkiye ve Irak arasında 20'den fazla anlaşma imzalanacak! Bakan Fidan duyurdu: Türkiye ve Irak arasında 20'den fazla anlaşma... Haberi Görüntüle

'KATAR'A HER ALANDA DESTEĞİMİZ SÜRECEK'

Açıklamada, “Spor güvenliği alanında uzman önemli sayıda Çevik Kuvvet personelimizin, görev atları ve köpekleriyle birlikte, görev alacağı FIFA Dünya Kupası 2022’ye ev sahipliği yapacak dost ve kardeş Katar’a her alanda desteğimiz sürecek.” ifadesine yer verildi.

İsrail medyasından olay iddia: Bölge ülkelerine güvence verildi İsrail medyasından olay iddia: Bölge ülkelerine güvence verildi Haberi Görüntüle

3 BİNDEN FAZLA EMNİYET MENSUBU GÖREV ALACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 23 Eylül’de, 2022 Dünya Kupası’nda Katar Polis Gücü’nde görev alacak danışman ve koordinasyon personeliyle bakanlıkta bir araya gelmişti.

Türkiye’nin görevlendirdiği 3 binden fazla emniyet personeli, Katar’ın ev sahipliğinde 21 Kasım-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası sırasında stadyum ve otellerdeki güvenlik operasyonlarına destek olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading