Yandex Metrica

Dünya devi firmanın kargoları böyle çalınıyor! ABD'de tren soygunları başladı

Dünya devi firmanın kargoları böyle çalınıyor! ABD'de tren soygunları başladı

ABD'nin Los Angeles şehrinden geçen Union Pacific treni şehir merkezinden geçerken yavaşladığı esnada hırsızlar tarafından soyuluyor. Kameralara yansıyan görüntülerde aralarında Amazon kargo kutularının da olduğu bir kutunun raylarda içi boş şekilde kenarlara atıldığı görülüyor.

Dünya

23.01.2024, 18:38

Los Angeles'ta kargo taşıyan Union Pacific treni her seferinde hırsızların hedefi oluyor. 

Hırsızlar kargo treni şehir merkezinden geçerken yavaşladığı esnada vagonlara atlayarak bulabildikleri herşeyi çalıyor ve rayları boş kutularla dolduruyorlar. 

Dünyanın en kalabalık seçimi başladı: Tam 6 hafta sürecek Dünyanın en kalabalık seçimi başladı: Tam 6 hafta sürecek Haberi Görüntüle

AMAZON KARGOLARI ÇALINIYOR

Ülkenin her bölgesine giden kargo paketleri arasında dünyaca ünlü Amazon, REI gibi mağazaların kargo paketleri de yer alıyor. 

Füze donanımlı ABD gemisi İsrail açıklarında Füze donanımlı ABD gemisi İsrail açıklarında Haberi Görüntüle

TRENLERDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ YETERSİZ

Yerel basına yansıyan haberlerde Union Pacific'in treninin kilitlerinin kesilmesinin çok kolay olduğu ve bunun hırsızların işine yaradığı ifade edildi. 

AB zirvesinde Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisi açıklandı! Dikkat çeken Kıbrıs vurgusu AB zirvesinde Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisi açıklandı! Dikkat çeken Kıbrıs... Haberi Görüntüle

UNİON PACİFİC POLİSE HİÇ BAŞVURMAMIŞ 

Basın mensupları olay yerindeyken bile hırsızların trene baskın yaptığı ve güpegündüz konteynerleri soyduğu görüldü. Ayrıca Los Angeles polisi yaptığı açıklamada, Union Pacific'in polise hiçbir zaman soygun ihbarında bulunmadığını ifade etti. 

2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya olacak! 2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya... Haberi Görüntüle

'HIRSIZLIKLAR CİDDİ BİR GÜVENLİK TEHDİDİ OLUŞTURUYOR'

Buna karşın Union Pacific yetkilileri yerel basına yaptıkları açıklamada, "Union Pacific, California'daki artan kargo hırsızlıklarından çok endişe duyuyor ve bu suç faaliyetini engellemek için birkaç adım attık. Bu demiryolu suçluları, halk, çalışanlarımız ve yerel kolluk kuvvetleri için ciddi bir güvenlik tehdidi oluşturmaktadır." ifadelerine yer verdi. 

Union Pacific tarafından yapılan açıklamada, şirkete bağlı güvenlik görevlilerinin sayısının artırıldığı, ayrıca yerel polisle ortak faaliyet göstermeye başlayacakları bildirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading