Yandex Metrica

Dünya ayağa kalkmıştı! Bill Gates'ten aşılara çip koyduğu iddiasına yanıt

Dünya ayağa kalkmıştı! Bill Gates'ten aşılara çip koyduğu iddiasına yanıt

Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates, koronavirüs aşılarına çip yerleştirdiğine dair iddialar ile ilgili konuştu. Bill Gates, "İnsanları takip etmekle ilgili, neden insanların yerlerini bilmekle ilgilendiğimi düşündüklerini bilmiyorum. Buna hala gülmem gerekiyor ama insanları aşı olmaktan alıkoyuyorsa, o zaman bu trajik" dedi.

Dünya

23.01.2024, 19:16

Microsoft’un kurucu ortağı ve dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates, iki yıldan bu yana hayatımızda olan ve milyonlarca insanın ölümüne yol açan koronavirüs pandemisi için geliştirilen aşılara çip koyduğuna dair iddialara yanıt verdi.

Kızıl düve propagandası! Faşist bakan skandala çocuklarını da alet etti: Kızıl düveyi yüceltiyoruz çünkü... Kızıl düve propagandası! Faşist bakan skandala çocuklarını da alet etti:... Haberi Görüntüle

''BUNA GÜLMEM GEREKİYOR''

Koronavirüs aşılarına izleme mikroçipleri koyduğu iddiası için 'trajik' ifadesini kullanan Bill Gates, "İnsanları takip etmekle ilgili, neden insanların yerlerini bilmekle ilgilendiğimi düşündüklerini bilmiyorum. Buna hala gülmem gerekiyor ama insanları aşı olmaktan alıkoyuyorsa, o zaman bu trajik" şeklinde konuştu.

ABD Başkanı Biden: İsrail'i savunmak için eşi benzeri görülmemiş bir askeri çaba gösterdik ABD Başkanı Biden: İsrail'i savunmak için eşi benzeri görülmemiş bir... Haberi Görüntüle

'MİKROÇİP' İDDİASI DÜNYAYI AYAĞA KALDIRMIŞTI

Corona virüs karşı aşı geliştirilen ilk günlerde, Gates'in aşıları insanlara mikroçipleri yerleştirmek için kullanacağı da dahil olmak üzere, aşılarla ilgili asılsız iddialar, birçok kişi arasında şiddetli aşı tereddütlerine yol açmıştı.

Sonu Ukrayna gibi olacak! Rusya basını duyurdu: ABD ve Avrupa Ermenistan'ı para ile kandırıyor Sonu Ukrayna gibi olacak! Rusya basını duyurdu: ABD ve Avrupa... Haberi Görüntüle

''ŞÜPHECİ BİREYLERE ULAŞILMALI''

Dünyada aşı tereddüdü azalırken Bill Gates, ülkelerin "hala diğer birçok ülkeden daha düşük bir tam aşı oranına sahip olduğunu" ve hala şüpheci bireylere ulaşmanın yollarını bulması gerektiğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading