Yandex Metrica

Drone bombalarını eliyle savuşturan asker gündem oldu

Ukrayna’da yaşanan çatışmalarda Rus askerin insansız hava aracından atılan bombayı eliyle etkisiz hale getirdiği anlar kaydedildi. Siperde uyuyan bir Rus askerinin üzerine sırayla üç bomba atılırken, asker bombaları sakince yanında uzağa fırlatarak uyumaya devam etti. Üç bombadan da kurtulan askerin görevine devam ettiği belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 20:02

Donbas bölgesinde Rus asker üzerine atılan 3 bombadan da kurtuldu. Görüntülerde, siperde uyuyan askerin üzerine atılan ilk bombayı sakin bir şekilde alıp farklı bir alana fırlattığı görülüyor.

Türk SİHA'ları Afrika'da teröristleri imha etti: Bayraktar TB2'den nokta atışı Türk SİHA'ları Afrika'da teröristleri imha etti: Bayraktar TB2'den nokta atışı Haberi Görüntüle

BOMBAYA RAĞMEN UYUMAYI TERCİH ETTİ

Ancak, askerin üzerine drondan bir bomba daha atılıyor. Bomba askerin yanında patlasa da asker yerinden kalkmayarak uyumaya devam ediyor.. Sonrasında ise askerin üzerine bir bomba daha atılıyor ve bomba Rus askerin uzağına düşerek patlıyor.

İsrail içinde Netanyahu'ya karşı sesler yükseliyor: 'Hamas'ın istediğini verelim' İsrail içinde Netanyahu'ya karşı sesler yükseliyor: 'Hamas'ın istediğini verelim' Haberi Görüntüle

TEDAVİ SONRASI CEPHEYE DÖNDÜ

Ukrayna'nın yayımladığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Rusya olayı doğrularken görüntülerin Mart ayına ait olabileceği belirtildi. Üç bombadan da kurtulan askerin tedavi edildiği ve Donbas'taki görevine devam ettiği açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading