Yandex Metrica

Sitede Ara

Dondurucu soğuklar ölüme sebep oldu! 24 kişi donarak can verdi

Dondurucu soğuklar ölüme sebep oldu! 24 kişi donarak can verdi

Afganistan'da yaşanan dondurucu soğuklar ölümleri beraberinde getirdi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle 24 kişi donarak hayatını kaybetti.

Dünya

23.01.2024, 20:19

Afgan basınında yer alan haberlere göre, ülkenin özellikle iç ve kuzey bölgelerinde son günlerde etkili olan dondurucu soğuklar can aldı.

Buna göre, Badgis'de 4'ü çocuk 5, Herat ve Bağlan'da sokaklarda yaşayan 9, Host'ta 5, Faryab'da 2, Cüzcan'da 2 ve Sar-e Pol'da 1 kişi donarak yaşamını yitirdi.

Macaristan'dan çarpıcı açıklama: Yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor Macaristan'dan çarpıcı açıklama: Yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor Haberi Görüntüle

YÜZLERCE KİŞİ HİPOTERMİ GEÇİRDİ 

Öte yandan, yüzlerce kişinin hipotermi nedeniyle hastanelere müracaat ettiği ve binlerce büyükbaş hayvanın da öldüğü bilgisi paylaşıldı.

Afganistan'da, ekonomik kriz nedeniyle kış mevsiminde odun ve kömür alamayan dar gelirli büyük bir kesim bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine çağrıda bulundular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti terör örgütü PKK'yı panikletti: Irak yönetimine... Haberi Görüntüle

24 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Öte yandan, kırsalda resmi kayıt tutma konusundaki eksiklik de benzeri can kayıplarının sayısının daha yüksek olduğu ihtimalini artırıyor.

Özellikle kış mevsiminde olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanan ulaşım zorlukları, insani yardım kuruluşlarının muhtaç ailelere yardım götürmesini de güçleştiriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading