Yandex Metrica

Donbas'taki yasa dışı referandum sona erdi! Sonuçları Rus basını duyurdu

Donbas'taki yasa dışı referandum sona erdi! Sonuçları Rus basını duyurdu

Ukrayna'da Donbas, Zaporijya ve Herson'da Rusya'ya katılmak için başlatılan yasa dışı referandum sona erdi. Rus basını tarafından açıklanan ilk sonuçlara göre dört bölge de Rusya'ya katılımı büyük ölçüde destekliyor.

Dünya

23.01.2024, 22:13

Ukrayna'nın doğusundaki Rus işgali altında bulunan Donbas'ta Rusya'ya katılmak için 23 Eylül'de başlayan yasa dışı referandumunu bugün son günüydü. 

Kraliyet ailesinde buzlar eriyor mu? Harry, William ve Kate Middleton sarmalı Arapsaçına döndü Kraliyet ailesinde buzlar eriyor mu? Harry, William ve Kate Middleton... Haberi Görüntüle

SONUÇLARI RUS BASINI AÇIKLADI 

Batı, referandum sonuçlarını tanımayacağını duyururken, bölge seçim kurulları halkın referanduma yoğun ilgi gösterdiğini aktarıyor. Seçimlere katılım oranının Donetsk'te yüzde 86.89, Luhansk'ta yüzde 83.61, Zaporijya'da yüzde 66.43 ve Herson'da yüzde 63.43 olduğu öne sürüldü.

Hamas kapıları kapattı: 'İsrail Gazze'den çekilmedikçe ve yerinden edilenler geri dönmedikçe anlaşma yok' Hamas kapıları kapattı: 'İsrail Gazze'den çekilmedikçe ve yerinden edilenler geri... Haberi Görüntüle

DÖRT BÖLGENİN DE DESTEKLEDİĞİ İDDİA EDİLDİ 

Seçim sonuçlarının bu akşam açıklanması beklenirken Rus basını ilk sonuçlara ilişkin bilgi verdi. Buna göre dört bölge de Rusya'ya katılım konusunda büyük oranda desteğini gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading