Yandex Metrica

Donald Trump yine iddialı konuştu! Savaşı bir günde bitiririm

Donald Trump yine iddialı konuştu! Savaşı bir günde bitiririm

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, seçimi kazanması halinde Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı çözmesinin bir günden daha kısa süreceğini iddia etti.

Dünya

23.01.2024, 22:19

2024'te ABD'de yapılacak olan başkanlık seçimlerine resmen aday olan ABD eski Başkanı Donald Trump, burada yaptığı konuşmasında, Joe Biden idaresinin politikaların ve Washington'daki statükoya yüklendi. 

Sınır sorunları, seçim güvenilirliği ve medyayı eleştiren Trump, 'Joe Biden'ı Beyaz Saray'dan çıkaracağız' diye konuştu. 

Kargo gemisi köprüye çarparak battı: Mürettebatın yarısına ulaşılamıyor! 400 kişi seferber oldu Kargo gemisi köprüye çarparak battı: Mürettebatın yarısına ulaşılamıyor! 400 kişi... Haberi Görüntüle

3. DÜNYA SAVAŞINI SADECE BEN ÖNLEYEBİLİRİM 

Diğer yandan Trump, 3. Dünya Savaşı'nın çıkacağını fakat bunu önleyebilecek tek liderin de kendisi olduğunu iddia etti. Trump, 'derin devleti' bitireceklerini söyleyerek kendi döneminde Rusya ve Çin'e uyguladıkları politikaları övdü.

Kızıl düve propagandası! Faşist bakan skandala çocuklarını da alet etti: Kızıl düveyi yüceltiyoruz çünkü... Kızıl düve propagandası! Faşist bakan skandala çocuklarını da alet etti:... Haberi Görüntüle

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞINI BİR GÜNDEN KISA SÜREDE BİTİRİRİM 

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşı da bitirebileceğini iddia eden Trump şu sözlere yer verdi: 

Oval Ofis'e girmeden bile önce Rusya ile Ukrayna arasındaki yıkıcı savaşı çözeceğim. Problemi hızlı bir şekilde çözeceğim ve bunu yapmak bir günden fazla sürmeyecek. 

Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi ile kadın istihdamına yönelik görüşmeler gerçekleştirildi! Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi... Haberi Görüntüle

TALİBAN SİLAHLARI BAŞKA ÜLKELERE SATTI 

ABD'nin Afganistan'dan utanç verici bir şekilde ayrıldığını belirten Trump, ABD'nin Afganistan'da bıraktığı silahları Taliban'ın başka ülkelere sattığını belirtti. 

ABD yine katile güveniyor: Gazze'deki toplu mezarlar da etkili olmadı ABD yine katile güveniyor: Gazze'deki toplu mezarlar da etkili olmadı Haberi Görüntüle

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ'NDEN AYRILACAKLAR 

Diğer yandan, Biden'ın sınır ve göç politikalarını eleştiren Trump, başkan olursa Meksika sınırında inşa edilen duvarı genişlete- ceğini belirtti. Başkan olduğunda ABD'yi Dünya Sağlık Örgütü'nden yine ayıracağını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading