Yandex Metrica
SON DAKİKA
Donald Trump hakkında soruşturma yürüten savcıların görevden alınmalarını istedi!

Donald Trump hakkında soruşturma yürüten savcıların görevden alınmalarını istedi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, hakkında soruşturma yürüten tüm savcıların derhal görevden alınmalarını talep etti.

Dünya

23.01.2024, 20:37

Eski ABD Başkanı Donald Trump, hakkında soruşturma yürüten tüm savcıların derhal görevden alınmalarını istedi. Donald  Trump ile ilgili kararın 27 Mart günü verilecek. 

İsveç resmen NATO'da! İskandinav ülkesi NATO'nun 32. üyesi oldu: Resmi... Haberi Görüntüle

"SAVCILAR GÖREVDEN ALINSIN"

Eski ABD Başkanı Donald Trump, kendisine ait Truth Social adlı sosyal medya sitesinden, hakkında incelemeler yürüten 4 bölge savcısına yönelik sert eleştirilerde bulunarak görevden alınmalarını talep etti. 
Kendisinin porno yıldızına gizlilik anlaşması karşılığı para ödediği iddiasını araştıran Manhattan bölge savcısı Alvin Bragg'in "ülke için tehlikeli" olduğunu savunan Trump, Bragg ile Jack Smith, Letitia James ve Fani Willis'in derhal görevden alınması gerektiğini iddia etti. ,

Kazakistan'da şiddetli deprem! Almatı'de 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Haberi Görüntüle

"EN KÖTÜ BAŞSAVCI"

Trump, paylaşımında, hakkında yürütülen "gizli belgeler" ve "6 Ocak Kongre baskını" soruşturmalarına özel yetkili uzman olarak atanan eski başsavcı Smith için "radikal deli bombacı" ifadesini kullanırken, Trump şirketlerindeki vergi usulsüzlüklerini araştıran New York Başsavcısı Letitia James'in de "ülkenin en kötü başsavcısı" olduğunu söyledi.  2020 Başkanlık seçimlerine yasa dışı müdahaleleri araştıran Atlanta Bölge Savcısı Fani Willis'i de "ABD'yi yok etmek için mükemmel telefon görüşmeleri yapmaya çalışmakla" suçlayan Trump, Willis için "Amerika'daki en şiddetli suç mahalline hükmeden ve bu konuda hiçbir şey yapmayan biri" dedi. 

Dünyayı dolaştılar Hindistan'da kabusu yaşadılar! Toplu tecavüze uğrayan turist o... Haberi Görüntüle

27 MART'TA KARAR VERİLECEK

Trump, 18 Mart'ta yine sosyal medya hesabından, Manhattan Bölge Savcısı Bragg'in yürüttüğü soruşturma için "Haftaya salı günü tutuklanabilirim" demiş, taraftarlarına destek çağrısında bulunmuştu.Trump'ın çağrısı üzerine New York Polisi, bölge savcılığı ile mahkeme önünde ve Trump'a ait binaların etrafında güvenlik önlemlerini artırmıştı.Soruşturmada delilleri inceleyen büyük jürinin, Trump'ı suçlu bulup bulmadıkları yönündeki kararı 27 Mart'ta vermesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading