Yandex Metrica

Doktor Jackson, ABD Başkanı Biden'ın zihinsel sorunları olduğunu iddia etti

Doktor Jackson, ABD Başkanı Biden'ın zihinsel sorunları olduğunu iddia etti

ABD tarihinde görülmemiş olayların yaşandığı son başkanlık seçimlerinde göreve gelen Biden hakkında, Obama ve Trump'ın da doktoru olarak görev yapan Jackson tarafından ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı.

Dünya

02.04.2024, 08:04

Daha önceki ABD Başkanları Barack Obama ve Donald Trump'ın doktoru olarak da görev yapan Ronny Jackson, Biden'ın zihinsel problemleri olduğu yönünde iddialar ortaya attı.

Büyük hata! Politico'dan dikkat çeken analiz: İran Netanyahu'nun elini güçlendirdi... Büyük hata! Politico'dan dikkat çeken analiz: İran Netanyahu'nun elini güçlendirdi... Haberi Görüntüle

GÖREVDEN ALINABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Haber 7'nin aktardığına göre, Jackson ABD Başkanı Joe Biden'ın zihinsel problemleri olduğunu iddia etmekle kalmadı, ayrıca bu problemler sebebiyle süresi dolmadan görevden alınabileceğini iddia etti.

Doktor Jackson tarafından ABD Başkanı Biden'a yönelik ortaya atılan iddiaları değerlendiren Dış Politika Analisti Ali Çınar, "Cumhuriyetçi Parti'de bir çok Temsilciler Meclisi üyesi, Biden'ın sağlığı ile ilgili açıklamalarda bulunuyordu. Son olarak Trump'ın doktoru olan Kongre üyesinin açıklaması geldi. Açıkçası Amerikan kamuoyunun bir kısmında, Biden'ın dört yılı tamamlayamayacağı havası da var. Unutkanlığı ve yanlış isimleri telaffuz etmesinden dolayı zaman zaman komik duruma düşüyor." dedi.

Everest'te kaybolan dağcının eşine yazdığı mektuplar 100 yıl sonra bulundu Everest'te kaybolan dağcının eşine yazdığı mektuplar 100 yıl sonra bulundu Haberi Görüntüle

BEYAZ SARAY'DAN SES YOK

Çınar, ABD'de başkanların Beyaz Saray doktorları tarafından kontrol edildiğini fakat Biden hakkında iddia edilenlerle ilgili olarak dair Beyaz Saray tarafından henüz bir açıklama yapılmadığını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading