Yandex Metrica

Dışişleri Bakanlığı'ndan Teksas'taki saldırı için taziye mesajı! 'Yaralılara acil şifalar diliyoruz'

Dışişleri Bakanlığı'ndan Teksas'taki saldırı için taziye mesajı! 'Yaralılara acil şifalar diliyoruz'

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada dün ABD'nin Teksas eyaletinde bir okula silahlı saldırı düzenlenmesi hakkında taziye mesajı yayınlandı.

Dünya

23.01.2024, 22:08

Dışişleri Bakanlığı dün ABD'nin Teksas eyaletinde bir okula düzenlenen silahlı saldırıda 19 öğrenci ve 2 yetişkinin hayatını kaybetmesi üzerine taziye mesajı yayınladı. 

Dışişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan taziye mesajında, "ABD’nin Texas Eyaleti’nin Uvalde kentinde dün (24 Mayıs) bir ilkokula düzenlenen silahlı saldırıda 19 öğrencinin ve 2 yetişkinin hayatını kaybettiği, ayrıca yaralıların olduğu derin bir üzüntüyle öğrenilmiştir.

ABD halkına başsağlığı dileklerimizi sunuyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU? 

ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan Uvalde'de bir ilkokulda 18 yaşındaki Salvador Ramos isimli saldırgan silahlı saldırı düzenledi. 

Saldırıda 19'u çocuk 21 kişi hayatını kaybetti. Teksas Valisi Greg Abbott ise, olay sonrası saldırganın ölü ele geçirildiğini belirtti. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading