Yandex Metrica

Dışişleri Bakanlığı'ndan Somali'deki terör saldırısına kınama!

Dışişleri Bakanlığı'ndan Somali'deki terör saldırısına kınama!

Somali'de iki intihar saldırısı yaşandı. Saldırı sonucu çok sayıda sivil ve asker hayatını kaybederken, Dışişleri Bakanlığı, Hiran bölgesindeki Mahas şehrinde yaşanan saldırıyı kınadı.

Gündem

23.01.2024, 20:16

Somali'nin Hiran bölgesinden Mahas şehrinde iki farklı intihar saldırısı gerçekleşti. Saldırı sonucu çok sayıda sivil ve asker hayatını kaybederken Dışişleri Bakanlığı söz konusu terör saldırısını kınadı. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinden ve yaralanmasından üzüntü duyulduğu bildirildi.

Gereği yapıldı! Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a küfür eden şahıs tutuklandı Gereği yapıldı! Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a küfür eden şahıs... Haberi Görüntüle

BAKANLIKTAN YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI 

Türkiye'nin terörle mücadelede Somali'nin yanında olmaya devam edeceğinin belirtildiği açıklamada, "Bu menfur terör saldırısını en güçlü şekilde kınıyor, hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınları ile dost ve kardeş Somali halkına ve hükümetine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada yaralıların bir kısmının tedavisinin Mogadişu Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ettiği bilgisi yer aldı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading