Yandex Metrica

Dışişleri Bakanlığı'ndan Rusya- Ukrayna savaşının 1'inci yılına ilişkin açıklama!

Dışişleri Bakanlığı'ndan Rusya- Ukrayna savaşının 1'inci yılına ilişkin açıklama!

Dışişleri Bakanlığı tarafından Rusya- Ukrayna savaşının 1'inci yılına ilişkin açıklama yapıldı. Bakanlık açıklamasında "Baştan beri reddettiğimiz bu savaşın, Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini tesis edecek şekilde sona ermesi için her türlü destek ve çabayı sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Dünya

23.01.2024, 22:19

 Dışişleri Bakanlığı Rusya-Ukrayan savaşı'nın 1. yılı hakkında yaptığı yazılı açıklamasında, Türkiye'nin tüm girişimlerine rağmen Ukrayna'da tam bir yıl önce bugün başlayan savaşın halen devam ettiği belirtti. 

İsrail'in sonunu getirecek açık: 4 cephede savaşıyor ama yenilgi kendi ülkesinde olacak İsrail'in sonunu getirecek açık: 4 cephede savaşıyor ama yenilgi kendi... Haberi Görüntüle

TÜM DÜNYAYI ETKİLEDİ 

Bu savaşın ağır maliyetinin yalnızca iki ülkede değil tüm dünyada olumsuz şekilde hissedildiği vurgulanan açıklamada, "Savaşın, müzakereler yoluyla adil ve kalıcı şekilde bir an önce sona erdirilmesi gerektiğini her platformda vurguluyoruz. İstanbulTahıl Anlaşması dahil benzer girişimlerle çözüme yönelik çabalara destek oluyoruz" denildi.

Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere ve Ürdün düşürdü! Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere... Haberi Görüntüle

"SAVAŞI EN BAŞTAN BERİ REDDETTİK"

Açıklamanın devamında, "Baştan beri reddettiğimiz bu savaşın, Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini tesis edecek şekilde sona ermesi için her türlü destek ve çabayı sürdürmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading