Yandex Metrica

Dışişleri Bakanlığı'ndan dikkat çeken 'tampon bölge' göndermesi!

Dışişleri Bakanlığı'ndan dikkat çeken 'tampon bölge' göndermesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pençe-Kılıç Hava Harekatı'nın hava harekatıyla sınırlı kalmayacağını söylemesi sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan operasyon ile ilgili bir paylaşım yapılması dikkat çekti. Bakanlığının Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapılarak 'Tampon Bölge'nin tanımı yapıldı.

Dünya

23.01.2024, 20:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pençe-Kılıç Hava Harekatı'nın hava harekatıyla sınırlı kalmayacağını söylemesi sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda 'tampon bölge'nin tanımı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar ziyareti dönüşü Irak ve Suriye'nin kuzeyine yapılan "Pençe-Kılıç Hava Harekatı"na ilişkin "Bunun sadece bir hava harekatıyla sınırlı kalması da söz konusu değil" dedi.

Türkiye bu kapsamsa kara harekatına hazırlanırken Dışişleri Bakanlığı'nın Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Türkiye açık açık uyarmıştı! Miçotakis'ten küstah açıklama! Yunanistan Ege'de tansiyonu yükseltme peşinde Türkiye açık açık uyarmıştı! Miçotakis'ten küstah açıklama! Yunanistan Ege'de tansiyonu... Haberi Görüntüle

'TAMPON BÖLGE'NİN TANIMI YAPILDI

'Tampon bölge'nin tanımı yapılan paylaşım dikkat çekerken tanımda şu ifadelere yer verildi:

"Çeşitli nedenlerle, özellikle çatışması olası bölgeler arasında bulunan taraflı veya tarafsız bölge."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading