Yandex Metrica
SON DAKİKA
David Beckham'ın oğlunun düğününde Sultan Abdülhamid Han detayı! Görenler bir kez daha baktı

David Beckham'ın oğlunun düğününde Sultan Abdülhamid Han detayı! Görenler bir kez daha baktı

Geçtiğimiz hafta ihtişamlı bir düğün ile dünya evine giren futbolcu David Beckham ve Viktoria Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham ile oyuncu Nicole Peltz'in düğününde önemli bir detay ortaya çıktı. Nicole Peltz'in annesinin boynundaki gerdanlığın Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid'in mücevher koleksiyonunun bir parçası olduğu iddia edildi.

Dünya

23.01.2024, 19:08

Brooklyn Beckham ve Nicole Peltz geçtiğimiz hafta tüm dünyanın konuştuğu bir tören ile dünya evine girdi. 59 milyon liranın harcandığı iddia edildiği törende bir detay ortaya çıktı.

Claudia Peltz'in boynundaki 94.78 karatlık damla şeklinde, D color gerdanlık görenlerin ağzını açık bıraktı.

ABD ve İsrail'in Türkiye-Rusya planı: DEAŞ/IŞİD'i kim kurdu? sorusunun cevabı... Haberi Görüntüle

SULTAN ABDÜLHAMİD HAN'IN KOLEKSİYONUNDAN BİR PARÇA OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Claudia'nın boynundaki gerdanlığın isminin 'Star Of The East' söyleyen mücevher uzmanları, bu müchevherin 1876-1909 yılları arasında hüküm süren Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid'in mücevher koleksiyonunun bir parçası olduğunu iddia etti. 

İşgalci İsrail Gazze'de yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırını bombaladı: 12 ölü Haberi Görüntüle

MÜCEVHERİN HİKAYESİ

Sultan II. Abdülhamid'in tahttan ayrılmasından hemen önce bazı mücevherleri Paris'te satışa çıktı ve 'Star Of The East' de bu mücevherlerden biriydi. Daha sonra yeni sahibi Pierre Cartier, değerli parçayı, Hope Diamond'ın da bir dönem sahibi olan, Evalyn Walsh McLean'e sattı.

McLean'ın ölümünden sonra, Harry Winston, 94.78 karatlık pırlantayla beraber McLean'ın tüm koleksiyonunu satın aldı. Ardından Harry Winston'ın 50. yıldönümünde New York Modern Sanat Müzesi'nde bir resepsiyonda sergilendi.

Uzun zamandır bu etkileyici parçanın nerede olduğu bilinmiyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading