Yandex Metrica

Danimarkalı ırkçı Paludan Kur'an-ı Kerim yakmaya çalışırken saldırıya uğradı! Canını zor kurtardı

Danimarkalı ırkçı Paludan Kur'an-ı Kerim yakmaya çalışırken saldırıya uğradı! Canını zor kurtardı

Danimarkalı ırkçı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan, Müslümanları provoke etmeye devam ediyor. En son Stockholm'da Kur'an-ı Kerim yakan Paludan bu sefer farklı bir yerde aynı provokasyonu yapmaya çalışırken saldırıya uğradı. Arabasına sığınan Paludan canını zor kurtardı.

Dünya

23.01.2024, 19:13

Irkçı İslam düşmanı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan 2017'den bu yana çeşitli şehirlerde Kur'an-ı Kerim yakma provkasyonlarında bulunuyor. 

Geçtiğimiz Ramazan ayında Müslümanların yoğun olarak yaşadığı mahalleler ve camilerin önünde polis koruması altında İslam düşmanı hareketler sergileyen Paludan bu sefer polis koruması olmaksızın eylem yapmak istedi. 

İran tiyatrosu hızlı bitti: Operasyonların devamı gelmeyecek İran tiyatrosu hızlı bitti: Operasyonların devamı gelmeyecek Haberi Görüntüle

MÜSLÜMANLARIN SALDIRISINA UĞRADI

Telefon kamerasına yansıyan provoke eyleminde Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakmaya çalıştığı gözükürken yolun karşısında duran Müslüman bir grup Paludan'ı fark etti. 

Paludan'a ismiyle seslenen grup bir anda üstüne koşmaya başlayınca Paludan ve beraberindekiler arabalarına sığınıp kapılarını kilitledi. 

İran'ın BM Daimi Temsilciliği: 'İsrail'e saldırı sonuçlandı' İran'ın BM Daimi Temsilciliği: 'İsrail'e saldırı sonuçlandı' Haberi Görüntüle

ARABAYLA KAÇTILAR 

Arabanın etrafını saran Müslümanlar yumruklarla saldırdıkları arabayı durdurmaya çalıştı. Aracın üstünde bir kişi varken gaza basan sürücü kaldırımdan zıplayarak yola atladı. 

Canlarını zor kurtaran Paludan ve yanındakiler eylemlerini gerçekleştiremeden olay yerinden kaçmak zorunda kaldılar. 

Gazze Şeridi'nde hareketlilik! İsrail ordusu Gazze'nin orta kesiminden ayrıldı Gazze Şeridi'nde hareketlilik! İsrail ordusu Gazze'nin orta kesiminden ayrıldı Haberi Görüntüle

ARİFE GÜNÜ DE KUR'AN-I KERİM YAKTI

Diğer yandan Paludan 1 Mayıs günü de Medbargareplatsen'de bulunan Stockholm Camisi önüne gelen Paludan, çevredekilerin tepkilere aldırmadan Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonunda bulunmuştu. 

Türk tırları Gazze'ye giriyor: Yardım malzemeleri Filistin Kızılayına teslim edilecek Türk tırları Gazze'ye giriyor: Yardım malzemeleri Filistin Kızılayına teslim edilecek Haberi Görüntüle

'BU NEFRET SUÇUDUR'

Paludan'ın provoke eylemleri polis tarafından korunurken, Farklı Renkler Partisi Genel Başkanı Mikail Yüksel o gün verdiği röportajda, "Müslümanların kutsal günü ramazan ayı ve arife günü ırkçı Paludan'a caminin kapısının önünde polis korumasında Kur'an-ı Kerim yaktırıyorlar. Bu olay hiçbir demokraside olmayacağı gibi, hiçbir gelişmemiş ülkede de göremezsiniz. Bunun adı ifade özgürlüğü değil, nefret suçudur." sözlerine yer vermişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading