Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze'deki yangın felaketinde vefat edenlere taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze Cebaliya Mülteci Kampı'nda bir binada çıkan yangın felaketi sonrası hayatını kaybeden 21 Filistinli için taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, ''Gazze’de meydana gelen yangın felaketinde aralarında çocukların da olduğu 21 Filistinli kardeşimizin vefatı bizleri derinden üzdü.Bu müessif hadisede vefat edenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifa, dost ve kardeş Filistin halkına başsağlığı diliyorum.'' dedi.

Dünya

23.01.2024, 22:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze Cebaliya Mülteci Kampı'nda bir binada çıkan yangın felaketi sonrası hayatını kaybeden Filistinlilere başsağlığı mesajı yaynladı.

Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi: 14 öldü, 59 yaralı Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi:... Haberi Görüntüle

'21 FİLİSTİNLİ KARDEŞİMİZİN VEFATI BİZLERİ DERİNDEN ÜZDÜ'

Erdoğan, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şunları aktardı:

Gazze’de meydana gelen yangın felaketinde aralarında çocukların da olduğu 21 Filistinli kardeşimizin vefatı bizleri derinden üzdü.Bu müessif hadisede vefat edenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifa, dost ve kardeş Filistin halkına başsağlığı diliyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading